Chocolate Academy geeft webinar Paasinspiratie met Jurgen Koens en Christa Muyldermans

Webinar Paasinspiratie 2

Beeld: Chocolate Academy

Op 18 januari is de gratis webinar Paasinspiratie van Chocolate Academy bij te wonen. Tijdens de webinar geven Chocolate Ambassador Jurgen Koens en Chocolate Academy chef Christa Muyldermans inspiratie voor de Paasdagen, met een variatie van patisserie en chocoladecreaties.

Christa Muyldermans is Senior Callebaut chef sinds 2019. Ze werkte onder andere als Pastry Chef in de Franse patisseriezaak Petite Amanda en in Peninsula Hotel en was Production Manager bij Chocolaterie Sweet La Vie Chocolates.

Jurgen Koens is gediplomeerd kok, chocolatier en patissier. Hij werkte als chef patissier in verschillende sterrenrestaurants. Ook is hij eigenaar en chef van een consultingbedrijf 4Pastry en twee patisserie/chocolateriezaken in Eindhoven.

Inschrijven voor de webinar kan via deze link.

Dossiers
Lees ook
Verkade chocolade opnieuw Fairtrade gecertificeerd

Verkade chocolade opnieuw Fairtrade gecertificeerd

Verkade is weer terug bij Fairtrade. Na 6 jaar geen Fairtrade keurmerk dragen, is het partnerschap tussen de partijen nu hernieuwd.

Verpakkingsbeurs Empack organiseert webinar over nieuwe regels wegwerpplastics

Verpakkingsbeurs Empack organiseert webinar over nieuwe regels wegwerpplastics

Vanaf 3 juli geldt er in de EU een verbod op bepaalde Single Use Plastics (SUP). Daarom organiseert Verpakkingsbeurs Empack op 30 juni om 11.00 een webinar over de nieuwe wetgeving en wat dit betekent voor verpakkende bedrijven, verpakkingsproducenten, instanties en consumenten.

Patisserie de Rouw steunt KiKa

Patisserie de Rouw steunt KiKa

Patisserie de Rouw in Vught steunt de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKA). Hiervoor ontwikkelde de patisserie een melkchocoladereep met hazelnoten. De helft van de opbrengst van de KiKa-chocoladereep gaat naar dit goede doel.