Nieuws

Algemene Leden Vergadering IJscentrum

ALV IJscentrum
Foto: ALV IJscentrum 2017

Op dinsdag 9 oktober vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van het Ambachtelijk IJscentrum plaats in Mijdrecht, bij Hotel Mijdrecht en Smit&Dorlas. Tijdens de ALV geeft het IJscentrum een update over belangrijke verenigingszaken.Daarnaast vindt de wedstrijdbriefing voor de IJsVak-wedstrijden plaats en staat er een bezoek aan de koffiebranderij Smit&Dorlas op het programma. Het IJscentrum roept haar leden op om zich aan te melden via het registratieformulier!

Programma ALV

12:00 – 12:45 Ontvangst met broodjes bij Hotel Mijdrecht
13:00 – 14:15 Groep 1: wedstrijd briefing in hotel, groep 2: bezoek aan koffiebranderij
14:30 – 15:30 Algemene Leden Vergadering in Hotel Mijdrecht
15:45 – 17:00 Groep 1: bezoek aan koffiebranderij, groep 2: wedstrijd briefing in hotel
17:15 – 18:15 Afsluitende borrel bij Hotel Mijdrecht

Wedstrijdbriefing IJsVak-Wedstrijden 2019

Tijdens de ALV vindt ook de briefing voor de IJsVak-Wedstrijden voor 2019 plaats. De wedstrijdcommissie informeert de aanwezigen over de procedure van de IJsVak-Wedstrijden en de wedstrijdsmaak van 2019: koffie-ijs op melkbasis. Mis het niet en krijg tips en tricks!

Koffiebranderij Smit&Dorlas

Waarschijnlijk serveert iedere ijssalon wel koffie en/of koffie-ijs. Daarom is er tijdens de ALV een rondleiding achter de schermen bij Koffiebranderij Smit&Dorlas. Dit ‘kijkje achter de schermen’ bestaat uit een rondleiding, presentatie en cupping sessie (tasting).

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *