GELATISSIMO 2022: succesrecepten voor ijsprofessionals

Gelatissimo banner_nb 2-12-2021

Coole techniek, hete trends en ideeën om je mond bij af te likken: verheug u op de GELATISSIMO in Stuttgart! Op de grootste vakbeurs voor ambachtelijk geproduceerd consumptie-ijs ten noorden van de Alpen, vindt u van 5 tot 9 februari 2022 alle ingrediënten voor uw succesvolle ijssalon. Met innovaties en een breed aanbod bieden topondernemingen en Hidden Champions u nieuwe mogelijkheden om uw klantenkring te vergroten. U kunt hier met experts uit de branche van gedachten wisselen en uw netwerk uitbreiden. Dit belangrijke ontmoetingspunt voor gelatieri, gastronomen en hotelmanagers biedt u een uitgebreid marktoverzicht en zorgt voor de perfecte start in het ijsseizoen!

Met goed ijs goede zaken doen

Aanraken, proberen en persoonlijk advies; op de GELATISSIMO vindt u alles waardoor uw klanten nog meer zin in ijs hebben: grondstoffen, toppings en wafels, ijsmachines en uitrusting voor uw ijslaboratorium, koeltoonbanken en vitrines, ijskaarten, bekers en toebehoren, en daarnaast winkelbouw en inrichting. Kortom: alle ingrediënten voor uw zakelijk succes.

Laat u inspireren!

Tot het programma van de GELATISSIMO behoren thematische lezingen, workshops en proeverijen. Daarbij komen nog highlights zoals de 4e ijsmakerswedstrijd Grand Prix GELATISSIMO, waarbij de gelatieri hun vakmanschap kunnen bewijzen. Nog veel meer ideeën voor succesvolle aanbiedingen vindt u op de INTERGASTRA, die gelijktijdig met de GELATISSIMO plaatsvindt. Bezoekers van de beurs kunnen op de toonaangevende beurs voor hotelwezen en gastronomie een enorme diversiteit aan levensmiddelproducten, keukentechniek, IT en uitrusting, daarbij nieuw producten op het gebied van dranken en banketbakkerij alsook alles rondom de koffie verwachten.

Meer informatie over de GELATISSIMO vindt u op www.gelatissimo-expo.com

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Stap voor stap verduurzamen

Stap voor stap verduurzamen

De vakmensen van FoodBase geven informatie over de belangrijkste ontwikkelingen binnen de versbranche. Dit keer legt accountmanager Hester Braam uit hoe je de eerste stappen naar een duurzamere onderneming kan zetten.

IJsVak Gala op maandag 6 maart 2023

IJsVak Gala op maandag 6 maart 2023

Na de wedstrijddag De Gouden Spatel en De Gouden IJscreatie op IJsVak in Gorinchem, vindt voor het eerst sinds lange tijd weer het IJsVak Gala plaats. Na twee dagen strijden is het voor veel wedstrijddeelnemers tijd om te gaan genieten van een gezellige avond.

IJs in de media - januari 2023

IJs in de media - januari 2023

Vegan ijssalon IceLab NiceCream Creations, een interview met Angelo Betti en IJssalon Clevers breidt uit naar Gelderland. Wat lazen we afgelopen maand over de ijsbranche? Een greep uit de media.