GELATISSIMO 2022: succesrecepten voor ijsprofessionals
Coole techniek, hete trends en ideeën om je mond bij af te likken: verheug u op de GELATISSIMO in Stuttgart! Op de grootste vakbeurs voor ambachtelijk geproduceerd consumptie-ijs ten noorden van de Alpen, vindt u van 5 tot 9 februari 2022 alle ingrediënten voor uw succesvolle ijssalon. Met innovaties en een breed aanbod bieden topondernemingen en Hidden Champions u nieuwe mogelijkheden om uw klantenkring te vergroten. U kunt hier met experts uit de branche van gedachten wisselen en uw netwerk uitbreiden. Dit belangrijke ontmoetingspunt voor gelatieri, gastronomen en hotelmanagers biedt u een uitgebreid marktoverzicht en zorgt voor de perfecte start in het ijsseizoen!
Met goed ijs goede zaken doen
Aanraken, proberen en persoonlijk advies; op de GELATISSIMO vindt u alles waardoor uw klanten nog meer zin in ijs hebben: grondstoffen, toppings en wafels, ijsmachines en uitrusting voor uw ijslaboratorium, koeltoonbanken en vitrines, ijskaarten, bekers en toebehoren, en daarnaast winkelbouw en inrichting. Kortom: alle ingrediënten voor uw zakelijk succes.
Laat u inspireren!
Tot het programma van de GELATISSIMO behoren thematische lezingen, workshops en proeverijen. Daarbij komen nog highlights zoals de 4e ijsmakerswedstrijd Grand Prix GELATISSIMO, waarbij de gelatieri hun vakmanschap kunnen bewijzen. Nog veel meer ideeën voor succesvolle aanbiedingen vindt u op de INTERGASTRA, die gelijktijdig met de GELATISSIMO plaatsvindt. Bezoekers van de beurs kunnen op de toonaangevende beurs voor hotelwezen en gastronomie een enorme diversiteit aan levensmiddelproducten, keukentechniek, IT en uitrusting, daarbij nieuw producten op het gebied van dranken en banketbakkerij alsook alles rondom de koffie verwachten.
Meer informatie over de GELATISSIMO vindt u op www.gelatissimo-expo.com
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Supermodellen
In de beginjaren van onze ijssalon hingen er vier A2 posterframes aan de muur. Steeds bedacht ik daar een reclame voor die ik erin hing. Kreeg ik daar ooit reacties op? Nope.
Cremerie Veron houdt tradities voorganger hoog
Veron is een bekende naam in de Antwerpse bakkerswereld. Waar eeuwenlang broden over de toonbank zijn gegaan, is nu ijs het hoofdproduct. Na een verbouwing is hier sinds vorig jaar Cremerie Veron te vinden. Ouderen en studenten vormen de doelgroep. Naast ijs voor take away, scheppen de uitbaters van de Antwerpse ijssalon regelmatig ijs in het nabijgelegen...
Trends over de tong op Sigep 2023
Overvolle gangpaden, goedgevulde vitrines en ijsmachines die op volle toeren draaien. Op Sigep 2023 in Rimini waren ijsbereiders, bakkers en patissiers weer massaal op zoek naar (zoete) inspiratie. Gezond leven blijft de aanjager voor veel trends. Automatisering maakt een opmars. Het combineren van drie texturen wordt dé ijstrend voor 2023.