Bedrijfsinformatie
Bakeplus komt naar je toe!

Bakeplus komt naar je toe!

Het zijn rare (corona)tijden. Heb je het beursbezoek en het ontdekken van nieuwe ijsnoviteiten dit voorjaar ook zo gemist? Geen nood! Bij Bakeplus draaien we dit jaar de rollen om: onze accountmanager komt naar jouw ijssalon toe en laat jou onze nieuwste ijssmaken van 2021 proeven.

‘Wij gaan echt voor partnership’

‘Wij gaan echt voor partnership’

One-stop-shopping. Totale ontzorging. Kwaliteit. Duurzame relaties. Met deze woorden kun je de Veenhuizen Groep kernachtig omschrijven. Veenhuizen maakt het leven van foodondernemers en retailers stukken makkelijker. Door koel- vries- en verhittingsproblemen op te lossen, daadkrachtig én altijd professioneel.

Laan Heiloo stimuleert ondernemers om zich te onderscheiden

Laan Heiloo stimuleert ondernemers om zich te onderscheiden

Naar verwachting vieren we de komende zomer weer massaal in eigen land. Voor ijsondernemers betekent dit naast aanpassingen ook nieuwe kansen. Laan Heiloo inspireert ondernemers om ijsproducten op creatieve wijze onder de aandacht te brengen.

IJs in de zomer, oliebollen in de winter

IJs in de zomer, oliebollen in de winter

In het laatste nummer van Vakblad IJs van 2020 vertelde Stéfano Zuliani dat hij net voor de eerste lockdown de tweede vestiging van Zuliani’s Gelato opende in Zoetermeer. Bij de keuzes die hij toen maakte, hoorde zeker ook de vraag: wat doen we in de winter? “Het ijs maakt plaats voor oliebollen met en zonder rozijnen, appelbeignets en gevulde bollen.”

Beko IJs heeft alles in huis voor startende én ervaren ijsbereiders

Beko IJs heeft alles in huis voor startende én ervaren ijsbereiders

Voor het bereiden van de lekkerste smaken ijs waar je ook nog iets aan verdient, heb je de beste grondstoffen, de mooiste verpakkingen en de juiste gereedschappen en machines nodig. Beko IJs heeft voor zowel startende ijsbereiders als ervaren specialisten alles wat je nodig hebt onder één dak verzameld. Zo kun jij doen waar jij het beste in bent: het...

Laan Heiloo ondersteunt ijsbereiders in hun ondernemerschap

Laan Heiloo ondersteunt ijsbereiders in hun ondernemerschap

Laan Heiloo heeft zich afgelopen jaar op een vernieuwende manier in de markt gepositioneerd. “Wij willen een partner in business zijn voor iedere ijsbereider.” Via flyers en het gebruik van online media zoekt de leverancier volop communicatie met de klant en niet alleen voor de verkoop van eigen producten. “We doen er alles aan om de ijsbereider meer...

Feestelijk aan tafel met ijs(desserts)

Feestelijk aan tafel met ijs(desserts)

Ambachtelijke bakkers en slagers doen tegen het einde van het jaar goede zaken met fantastische producten voor de feestdagen. Ook voor ijsbereiders liggen er in deze periode mooie kansen.

Creatief de winter door met Bakeplus

Creatief de winter door met Bakeplus

Voor ijssalons ligt de omzetpiek natuurlijk in de zomer, maar ook de winterperiode biedt kansen. En zeker in dit ‘corona-jaar’ zijn extra inkomsten in de winter meer dan welkom. Daarom biedt Bakeplus tips en trucs om op een originele manier te overwinteren.

IJs en oliebollen, een gouden combinatie

IJs en oliebollen, een gouden combinatie

Paul Homan van Paul’s IJs uit Almere is ruim 20 jaar actief binnen de horeca-/ ijs-/ bakkerijbranche waarvan de laatste 10 jaar met een ijssalon en mobiele ijswagens. “In mijn jeugd bakten mijn neven altijd al oliebollen voor hun supermarkt in Amsterdam en boekten daar enorm succes mee”, vertelt Homan. “Dit is mij altijd bij gebleven en daarom heb ik...

Cookie dough chunks van Van der Pol bieden Jamin Veldhoven onderscheidend product

Cookie dough chunks van Van der Pol bieden Jamin Veldhoven onderscheidend product

Patrick Straver is eigenaar van Jamin Veldhoven en fan van cookie dough chunks. “Ik vind ze zelf erg lekker en zie nu ook dat het populair is onder mijn klanten.” Hij werkt sinds half juni met de cookie dough chunks van Van der Pol.

Vakblad IJs! – editie 54
Vakblad IJs! – editie 54

Het thema van dit nummer van Vakblad IJs is grondstoffen. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Cursus Zuiveltechnologie

2 september 2021

Lees meer

Cursus Food & Business Marketing

2 september 2021

Lees meer

Empack 2021

8 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea