Bedrijfsinformatie
Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Professionals strijden om de titel van Nederlands ijskampioen tijdens de Gelato Festival Challenge op 7 februari in het Wantpaviljoen in Dordrecht.  Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat opnieuw op zoek naar de beste ijsbereider van Nederland tijdens de Gelato Festival Challenge. De winnaar en de nummer twee mogen samen met de Nederlands...

IJs maakt een comeback op Bakkersvak!

IJs maakt een comeback op Bakkersvak!

Bakkersvak 2019 staat bijna voor de deur. Op 10, 11 en 12 maart wordt de beurs na 7 jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. Met een nieuwe, frisse en hippe uitstraling gaat Bakkersvak mee met de markt. Een belangrijke verandering is dat de beurs voor het eerst drie dagen duurt in plaats van twee. De dinsdag is erbij gekomen: een dag die uit onderzoek...

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Duurzaamheid op alle vlakken Na bijna twintig jaar is Wouter Slob van Slob Koudetechniek nog steeds de ‘go to’ voor ijsbereider Piet Tamminga. In 2017 is het concept van zijn ijssalon annex patisserie PUUR Tamminga aan de Kerkeweg in Veenendaal compleet vernieuwd. De koude-expert nam daarin onder andere de techniek voor rekening. Slob Koudetechniek...

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd. Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals...

Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Trends, inspiratie en heerlijke producten; alles samengevat in een VipMagazine voor het najaar. Maar liefst 52 pagina's met uw exclusieve grondstoffen en decoratie voor Herfst, Sinterklaas, Halloween, Kerst en Winter. In dit magazine staan producten met recepturen van Arthur Tuytel en prachtige beelden waar u als vakman inspiratie van krijgt. Het magazine...

iba 2018: oneindig uniek!

iba 2018: oneindig uniek!

Meer dan 1300 exposanten van over de hele wereld en meer dan 77.000 bezoekers vanuit 167 landen. Tijdens iba, de leidende vakbeurs, komt de gehele bakkerij-, banketbakkerij- en snackindustrie samen in een universum van mogelijkheden. Beleef een feest voor de zintuigen, een plek voor innovaties en een kosmos welke uw succes zal garanderen! iba 2018 wordt...

Gezond ijs; dé trend van 2018

Gezond ijs; dé trend van 2018

Je ziet het steeds meer: consumenten willen genieten en een verantwoorde keuze maken. En ze hebben nog liever dat deze twee samengaan. Zoals het geval is bij het Healthy ijs van Babbi. Lactosevrij en heerlijk van smaak. Bied je klanten een healthy etalage aan die bij deze tijd hoort. Zo kunnen ook klanten die intolerant zijn voor lactose of die graag...

iba 2018: oneindig uniek!

iba 2018: oneindig uniek!

Meer dan 1300 exposanten van over de hele wereld en meer dan 77.000 bezoekers vanuit 167 landen. Tijdens iba, de leidende vakbeurs, komt de gehele bakkerij-, banketbakkerij- en snackindustrie samen in een universum van mogelijkheden. Beleef een feest voor de zintuigen, een plek voor innovaties en een kosmos welke uw succes zal garanderen! iba 2018 wordt...

Bereik je klanten via social media

Bereik je klanten via social media

Naast recepten deelt Babbi ook andere kennis om ijsbereiders te ondersteunen. Zo hebben we een e-book met een social media-plan opgesteld. Babbi onderneemt zelf veel online en merkt dat het directe contact met consumenten het merk versterkt. Bovendien leer je op die manier veel over je klanten. En die boodschap geven we graag door aan onze ijsbereiders....

Hartig ijs

Hartig ijs

Het klinkt misschien wat vreemd, maar het smaakt heerlijk: verbaas je klanten met hartig ijs zoals met Grana Padano, met olijven of met zalm. Gecombineerd met focaccia, sneetjes brood of chips, schotel je je klanten iets totaal nieuws voor. Strooi er de gekarameliseerde Vijgen-variegato en je levert helemaal een topijsje af voor je klanten. Hartig ijs...

Vakblad IJs! – editie 45
Bestel nu een gratis proefnummer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Chocoa 2019

20 februari 2019 - 16:26

Lees meer

Intersicop: International Bakery, Pastry, Ice-Cream and Coffee Show

23 februari 2019 - 26 februari 2019

Lees meer

Horecabeurs Bredene

00:00 - 28 februari 2019

Lees meer