Bedrijfsinformatie
Nieuwe functie Paul Huys

Nieuwe functie Paul Huys

Bij Van der Pol hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Goede en succesvolle collega's willen we dan ook graag behouden voor de organisatie. Zo maakt Paul Huys zich al een aantal jaren sterk voor onze verkoop in België, waar hij voornamelijk grotere klanten en groothandels bezoekt. Vanaf 1 juli zal Paul ook de verkoop in de Nederlandse markt over...

Open House PreGel Benelux

Open House PreGel Benelux

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.

Ice Experience bij Pavarotti Dolce

Ice Experience bij Pavarotti Dolce

Pavarotti Dolce in Leidschendam is met recht kleurrijk te noemen. Met Barbie-roze banken en showlichtjes doet de ijswinkel Amerikaans aan en een tikkeltje over de top. Dat was precies de intentie van eigenaar René Bogaart. Zijn winkel moet plezier uitstralen, hij wil een ice cream experience neerzetten. In al zijn horecaondernemingen slaat hij...

Bakeplus helpt de startende ijsbereider

Bakeplus helpt de startende ijsbereider

In juli 2017 opende Xander Struijk IJshoeve Sloten. Een verrassende carrièrekeuze voor de voormalig student tandheelkunde. Nog geen twee jaar na de opening werd IJshoeve Sloten opgenomen in de lijst van vijftien beste ijssalons van Amsterdam. “Ik krijg dezelfde waardering als de grote familiebedrijven, dat voelt goed voor een beginneling.”

Frigomat GX: IJsbereiding met een ultieme versbeleving

Frigomat GX: IJsbereiding met een ultieme versbeleving

Bij ambachtelijke ijsbereiding zijn naast smaak en kwaliteit van het ijs, presentatie en beleving belangrijke elementen die beïnvloeden hoe ‘vers’ wordt gepercipieerd door consumenten. Meestal vindt de bereiding van ambachtelijk ijs helaas buiten het zicht van de gast plaats. Het Frigomat GX concept van Frozen Brothers brengt kwaliteit, versheid, presentatie...

Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbare en logische partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt. Aan het roer van dit familiebedrijf staat Wouter Slob (62). Een vakman in hart en nieren die altijd het beste voor zijn klanten wil. Nu én in de toekomst. En juist met het oog op die toekomst heeft...

Workshops door internationale toppatissiers

Workshops door internationale toppatissiers

IJswinkel.nl is een ijsgespecialiseerde groothandel, waar ook patissiers terecht kunnen, bijvoorbeeld voor de fruitpuree van Andros en chocolade van Icam. In plaats van een traditionele open dag, organiseerde het bedrijf 11 februari een patisserie evenement met verschillende workshops. Uniek voor een ijsgespecialiseerde groothandel. “Dit past...

Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Professionals strijden om de titel van Nederlands ijskampioen tijdens de Gelato Festival Challenge op 7 februari in het Wantpaviljoen in Dordrecht.  Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat opnieuw op zoek naar de beste ijsbereider van Nederland tijdens de Gelato Festival Challenge. De winnaar en de nummer twee mogen samen met de Nederlands...

IJs maakt een comeback op Bakkersvak!

IJs maakt een comeback op Bakkersvak!

Bakkersvak 2019 staat bijna voor de deur. Op 10, 11 en 12 maart wordt de beurs na 7 jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. Met een nieuwe, frisse en hippe uitstraling gaat Bakkersvak mee met de markt. Een belangrijke verandering is dat de beurs voor het eerst drie dagen duurt in plaats van twee. De dinsdag is erbij gekomen: een dag die uit onderzoek...

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Duurzaamheid op alle vlakken Na bijna twintig jaar is Wouter Slob van Slob Koudetechniek nog steeds de ‘go to’ voor ijsbereider Piet Tamminga. In 2017 is het concept van zijn ijssalon annex patisserie PUUR Tamminga aan de Kerkeweg in Veenendaal compleet vernieuwd. De koude-expert nam daarin onder andere de techniek voor rekening. Slob Koudetechniek...

Vakblad IJs! – editie 50
Vakblad IJs! – editie 50

Met onder andere Intelligentia Taste Rooms, Suikervervanger EQu, Fanelli’s en Asperge-ijs.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Emondt KMI organiseert seminar ‘Het nieuwe verswinkelen’

7 juli 2020

Lees meer

Empack 2020

15 september 2020 - 17 september 2020

Lees meer

Gouden Gard 2020

13 oktober 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea