Bedrijfsinformatie
Ice Experience bij Pavarotti Dolce

Ice Experience bij Pavarotti Dolce

Pavarotti Dolce in Leidschendam is met recht kleurrijk te noemen. Met Barbie-roze banken en showlichtjes doet de ijswinkel Amerikaans aan en een tikkeltje over de top. Dat was precies de intentie van eigenaar René Bogaart. Zijn winkel moet plezier uitstralen, hij wil een ice cream experience neerzetten. In al zijn horecaondernemingen slaat hij...

Workshops door internationale toppatissiers

Workshops door internationale toppatissiers

IJswinkel.nl is een ijsgespecialiseerde groothandel, waar ook patissiers terecht kunnen, bijvoorbeeld voor de fruitpuree van Andros en chocolade van Icam. In plaats van een traditionele open dag, organiseerde het bedrijf 11 februari een patisserie evenement met verschillende workshops. Uniek voor een ijsgespecialiseerde groothandel. “Dit past...

Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Professionals strijden om de titel van Nederlands ijskampioen tijdens de Gelato Festival Challenge op 7 februari in het Wantpaviljoen in Dordrecht.  Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat opnieuw op zoek naar de beste ijsbereider van Nederland tijdens de Gelato Festival Challenge. De winnaar en de nummer twee mogen samen met de Nederlands...

IJs maakt een comeback op Bakkersvak!

IJs maakt een comeback op Bakkersvak!

Bakkersvak 2019 staat bijna voor de deur. Op 10, 11 en 12 maart wordt de beurs na 7 jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. Met een nieuwe, frisse en hippe uitstraling gaat Bakkersvak mee met de markt. Een belangrijke verandering is dat de beurs voor het eerst drie dagen duurt in plaats van twee. De dinsdag is erbij gekomen: een dag die uit onderzoek...

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Duurzaamheid op alle vlakken Na bijna twintig jaar is Wouter Slob van Slob Koudetechniek nog steeds de ‘go to’ voor ijsbereider Piet Tamminga. In 2017 is het concept van zijn ijssalon annex patisserie PUUR Tamminga aan de Kerkeweg in Veenendaal compleet vernieuwd. De koude-expert nam daarin onder andere de techniek voor rekening. Slob Koudetechniek...

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd. Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals...

Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Trends, inspiratie en heerlijke producten; alles samengevat in een VipMagazine voor het najaar. Maar liefst 52 pagina's met uw exclusieve grondstoffen en decoratie voor Herfst, Sinterklaas, Halloween, Kerst en Winter. In dit magazine staan producten met recepturen van Arthur Tuytel en prachtige beelden waar u als vakman inspiratie van krijgt. Het magazine...

iba 2018: oneindig uniek!

iba 2018: oneindig uniek!

Meer dan 1300 exposanten van over de hele wereld en meer dan 77.000 bezoekers vanuit 167 landen. Tijdens iba, de leidende vakbeurs, komt de gehele bakkerij-, banketbakkerij- en snackindustrie samen in een universum van mogelijkheden. Beleef een feest voor de zintuigen, een plek voor innovaties en een kosmos welke uw succes zal garanderen! iba 2018 wordt...

Gezond ijs; dé trend van 2018

Gezond ijs; dé trend van 2018

Je ziet het steeds meer: consumenten willen genieten en een verantwoorde keuze maken. En ze hebben nog liever dat deze twee samengaan. Zoals het geval is bij het Healthy ijs van Babbi. Lactosevrij en heerlijk van smaak. Bied je klanten een healthy etalage aan die bij deze tijd hoort. Zo kunnen ook klanten die intolerant zijn voor lactose of die graag...

iba 2018: oneindig uniek!

iba 2018: oneindig uniek!

Meer dan 1300 exposanten van over de hele wereld en meer dan 77.000 bezoekers vanuit 167 landen. Tijdens iba, de leidende vakbeurs, komt de gehele bakkerij-, banketbakkerij- en snackindustrie samen in een universum van mogelijkheden. Beleef een feest voor de zintuigen, een plek voor innovaties en een kosmos welke uw succes zal garanderen! iba 2018 wordt...

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer