Bedrijfsinformatie
IJs in de zomer, oliebollen in de winter

IJs in de zomer, oliebollen in de winter

In het laatste nummer van Vakblad IJs van 2020 vertelde Stéfano Zuliani dat hij net voor de eerste lockdown de tweede vestiging van Zuliani’s Gelato opende in Zoetermeer. Bij de keuzes die hij toen maakte, hoorde zeker ook de vraag: wat doen we in de winter? “Het ijs maakt plaats voor oliebollen met en zonder rozijnen, appelbeignets en gevulde bollen.”

Beko IJs heeft alles in huis voor startende én ervaren ijsbereiders

Beko IJs heeft alles in huis voor startende én ervaren ijsbereiders

Voor het bereiden van de lekkerste smaken ijs waar je ook nog iets aan verdient, heb je de beste grondstoffen, de mooiste verpakkingen en de juiste gereedschappen en machines nodig. Beko IJs heeft voor zowel startende ijsbereiders als ervaren specialisten alles wat je nodig hebt onder één dak verzameld. Zo kun jij doen waar jij het beste in bent: het...

Laan Heiloo ondersteunt ijsbereiders in hun ondernemerschap

Laan Heiloo ondersteunt ijsbereiders in hun ondernemerschap

Laan Heiloo heeft zich afgelopen jaar op een vernieuwende manier in de markt gepositioneerd. “Wij willen een partner in business zijn voor iedere ijsbereider.” Via flyers en het gebruik van online media zoekt de leverancier volop communicatie met de klant en niet alleen voor de verkoop van eigen producten. “We doen er alles aan om de ijsbereider meer...

Feestelijk aan tafel met ijs(desserts)

Feestelijk aan tafel met ijs(desserts)

Ambachtelijke bakkers en slagers doen tegen het einde van het jaar goede zaken met fantastische producten voor de feestdagen. Ook voor ijsbereiders liggen er in deze periode mooie kansen.

Creatief de winter door met Bakeplus

Creatief de winter door met Bakeplus

Voor ijssalons ligt de omzetpiek natuurlijk in de zomer, maar ook de winterperiode biedt kansen. En zeker in dit ‘corona-jaar’ zijn extra inkomsten in de winter meer dan welkom. Daarom biedt Bakeplus tips en trucs om op een originele manier te overwinteren.

IJs en oliebollen, een gouden combinatie

IJs en oliebollen, een gouden combinatie

Paul Homan van Paul’s IJs uit Almere is ruim 20 jaar actief binnen de horeca-/ ijs-/ bakkerijbranche waarvan de laatste 10 jaar met een ijssalon en mobiele ijswagens. “In mijn jeugd bakten mijn neven altijd al oliebollen voor hun supermarkt in Amsterdam en boekten daar enorm succes mee”, vertelt Homan. “Dit is mij altijd bij gebleven en daarom heb ik...

Cookie dough chunks van Van der Pol bieden Jamin Veldhoven onderscheidend product

Cookie dough chunks van Van der Pol bieden Jamin Veldhoven onderscheidend product

Patrick Straver is eigenaar van Jamin Veldhoven en fan van cookie dough chunks. “Ik vind ze zelf erg lekker en zie nu ook dat het populair is onder mijn klanten.” Hij werkt sinds half juni met de cookie dough chunks van Van der Pol.

Meer online gemak én meer persoonlijk contact bij Laan Heiloo

Meer online gemak én meer persoonlijk contact bij Laan Heiloo

Laan Heiloo zette de afgelopen tijd in op digitalisering zonder het persoonlijke contact te verliezen. “Door online meer te bieden, hebben we meer ruimte gekregen voor persoonlijk advies.”

Nieuwe functie Paul Huys

Nieuwe functie Paul Huys

Bij Van der Pol hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Goede en succesvolle collega's willen we dan ook graag behouden voor de organisatie. Zo maakt Paul Huys zich al een aantal jaren sterk voor onze verkoop in België, waar hij voornamelijk grotere klanten en groothandels bezoekt. Vanaf 1 juli zal Paul ook de verkoop in de Nederlandse markt over...

Open House PreGel Benelux

Open House PreGel Benelux

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.

Vakblad IJs! – editie 53
Vakblad IJs! – editie 53

Het thema is trends. Met onder andere Trends 2021, IJssalon IJs-SOL en Convenienceproducten.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

InterSICOP LIVEconnect 2021

1 maart 2021 - 28 maart 2021

Lees meer

Sigep 2021

15 maart 2021 - 17 maart 2021

Lees meer

Food Technology 2021

16 juni 2021 - 17 juni 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea