Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
Top 10 meest gelezen artikelen op Vakblad IJS! 2023
Met het einde van het jaar in zicht, blikken we terug op...
Heb jij je al ingeschreven voor de IJsVak-Wedstrijden?
Zoals ieder jaar organiseert de Vereniging van Ambachteli...
Aangepaste handhaving voor nieuwe regels SUP
De nieuwe regels voor Single Use Plastic (SUP) blijven ge...
Minder voedselverspilling zorgt voor tekorten bij Voedselbanken
Het gaat goed met de strijd tegen voedselverspilling. Pos...
Johnny Cashew strijdt tegen ‘omreis-cashew‘
Het Nederlandse bedrijf Johnny Cashew richt zich op de ve...
Nederland lanceert voedselkeuze-logo Nutri-Score
De Nederlandse overheid voert vanaf 1 januari 2024 de Nut...
Nieuwe tarieven NVWA in januari 2024
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) wijzigt...
Pleun’s Regenboogijsje in de spotlights op Horeca Vakbeurs Hardenberg
Pleun is 9 jaar en heeft de ziekte van Batten (CLN...
Food Challenge Ondernemen toont nieuwe generatie food innovators
Hogeschool Inholland daagt derde- en vierdejaarsstudenten...
Hoe het mkb kan profiteren van gebruikte industriële robots
Ook in het mkb worden de voordelen van industriële r...
Dutch Pastry Team viert 25-jarig bestaan tijdens Dag van het Ambacht
In 2024 bestaat het Dutch Pastry Team 25 jaar en dat vier...
Cursussen en examens bij het IJscentrum
Het is nog mogelijk om dit jaar examen Basis IJsbereider...
<<
<
6
7
8
9
10
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK