Weektraining Cursus IJsbereider start 25 maart

Cursusaanbod IJscentrum

De weektraing van de cursus IJsbereider gaat 25 maart van start. Deelnemers leren in 5 dagen ambachtelijk ijsmaken en de basis van grondstoffenkennis en receptuurberekenen.

Na het volgen van deze cursus zijn de deelnemers klaar voor het examen IJsbereider. Er zijn nog plaatsen vrij voor deze cursus. Meer informatie over de inhoud en de kosten is te vinden op de website van het IJscentrum.

Het IJscentrum biedt opleidingen aan die het hele spectrum van ambachtelijk ijsbereiden omvatten: Van de basis tot en met SVH Meesterijsbereider. Meer informatie over de activiteiten van het ijscentrum en het cursusaanbod staat op de website www.ijscentrum.nl.

Dossiers
Lees ook
IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

Het IJscentrum heeft een nieuw onderdak gevonden bij de Food Innovation Academy (FIA). Op korte termijn verruilt het IJscentrum, samen met manager Jacques Vos, Wageningen voor het nieuwe pand van FIA in Vlaardingen. IJsbereiders kunnen er vanaf september terecht voor cursussen en examens.

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Maandag 17 juni vond de feestelijke diploma uitreiking plaats in het IJscentrum in de Vakschool in Wageningen. De 75 geslaagde cursisten ontvingen uit handen van SVH Meesterijsbereider Bert Waninge hun diploma of certificaat. Daarnaast kregen ook nog tien geslaagden voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider Vaktechniek en acht geslaagden voor Gespecialiseerd...

Diploma-uitreiking van het IJscentrum

Diploma-uitreiking van het IJscentrum

Bij het IJscentrum zijn de laatste examens afgerond en maken de examenkandidaten zich op voor de diploma-uitreiking. Deze vindt maandag 17 juni plaats op het plaza van de Vakschool in Wageningen.