In de laatste editie van Vakblad IJs! is per abuis op p36 een oude advertentie van Slob Koudetechniek geplaatst. Slob Koudetechniek is echter in oktober overgenomen door de Veenhuizen Groep in Voorthuizen, specialist in warmte- en koudetechnieken. Met de toevoeging van Slob Koudetechniek aan de tak Cool Solutions van de Veenhuizen Groep wordt de slagkracht volgens eigenaar Patrick Veenhuizen groter dan ooit tevoren.

Klanten konden al bij Veenhuizen terecht voor food service solutions, bakery solutions en climate solutions. Met de slimme oplossingen van Slob is de tak Cool Solutions een mooie en complete aanvulling op het totaalaanbod van Veenhuizen.

“Wij zijn een betrouwbare partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt’’, meldt Wouter Slob. “Met deze overname kunnen mijn klanten ook op de langere termijn rekenen op onze welbekende service”, zegt hij. “Op mijn leeftijd is dat een prettig idee. Het is een mooie match. We waren geen onbekenden voor elkaar. In het verleden pakten we al een aantal projecten samen op. Onze genen lijken op elkaar; we hebben service hoog in het vaandel staan, hechten waarde aan een goede en duurzame klantrelatie en we kennen de wensen en behoeftes van de branche. We spreken elkaars taal en die van onze beider klanten.”

Veenhuizen
Food, Bakery & Cool solutions
Verbindingsweg 9
3781 LR Voorthuizen
0342 - 472410
www.veenhuizen.nl
www.slobkoudetechniek.nl

Altijd op de hoogte blijven?