Nieuws

Nieuwe partners voor het IJscentrum

Partner IJscentrum
Arjan Nijenhuis en Jacques Vos

Terwijl de voorbereidingen voor de nieuwbouw zijn gestart, wil het IJscentrum ook het fundament van het IJscentrum waarborgen. De combinatie van kennis en modern onderwijs, actuele informatie van bedrijven en het vakmanschap van toppers in het vak, is de dobber waarop alles drijft. Het succes is gestoeld op samenwerking. Onlangs bevestigden Frigomat, HSB Haaften en Laan Heiloo de samenwerking.

Partners IJscentrum

Sponsoring is noodzakelijk om de toegang tot de opleidingen en examens zo laagdrempelig mogelijk te houden en daarmee de branche te professionaliseren en op niveau te houden.  Dit is sinds de oprichting van het IJscentrum in 1999 ook altijd de insteek geweest. Dankzij de support van alle partners is het een succes geworden. Het IJscentrum streeft dan ook naar een nauwe samenwerking met alle belangrijke partijen in deze sector.

Frigomat

Het Italiaanse Frigomat levert ijsmachines en softijsmachines. Arjan Nijenhuis vertegenwoordigt de machineleverancier in Nederland. Hij ondertekende de samenwerkingsovereenkomst namens Frigomat.

HSB Haaften

HSB Haaften is een specialist op het gebied van ijsgrondstoffen, verpakkingen, en koffie- en horeca-apparatuur. Gerard van den Heuvel sr. richtte het bedrijf in 1978 op. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Gerard van den Heuvel bevestigde de steun voor het IJscentrum vanuit HSB Haaften.

Laan Heiloo

Al meer dan 60 jaar is Laan Heiloo leverancier van grondstoffen en verpakkingen aan ijssalons en disposables aan bedrijven. Het assortiment bestaat verder uit gereedschappen voor ijs, klein- en grootapparatuur voor ijs en horeca. Klaas Klaver en Theo Laan ondertekenden namens Laan Heiloo voor de samenwerking met het IJscentrum.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *