Food Commerce Technologie in het IJscentrum

Vakblad IJs_Food Commerce Technologie 3

Deze week was het weer druk in het IJscentrum. De afgelopen drie dagen hebben ruim 50 studenten van de opleiding Food Commerce Technologie van In Holland kennis opgedaan over het bereiden van Ambachtelijk IJs.  Het is een vast onderdeel van hun opleiding geworden. Deze jonge enthousiastelingen zijn de food designers van de toekomst en het ijscentrum is er trots op dat ze hieraan een steentje heeft kunnen bijdragen.

Lees ook
Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Professionals strijden om de titel van Nederlands ijskampioen tijdens de Gelato Festival Challenge op 7 februari in het Wantpaviljoen in Dordrecht.  Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat opnieuw op zoek naar de beste ijsbereider van Nederland tijdens de Gelato Festival Challenge. De winnaar en de nummer twee mogen samen met de Nederlands...

IJscentrum levert jury voor Gelato Festival Challenge

IJscentrum levert jury voor Gelato Festival Challenge

De organisatie van de Gelato Festival Challenge heeft ook dit jaar weer gevraagd of het IJscentrum de jury wil samenstellen voor de Nederlandse editie van deze wedstrijd. De Gelato Festival Challenge vindt dit jaar plaats op 7 februari in het Wantijpaviljoen in Dordrecht. Jacques Vos, Manager IJscentrum-Kennis: “De wedstrijdervaring die...

De Gouden IJsspatel 2019

De Gouden IJsspatel 2019

Welke ijsbereider wint in 2019 de prestigieuze Gouden IJsspatel en mag zich een jaar lang de beste ijsmaker van Nederland noemen? We gaan het ontdekken tijdens de vakbeurs Bakkersvak en IJs in Gorinchem. Op dinsdag 12 maart gaat een vakjury zich buigen over het lekkerste en beste koffie-ijs van 2019 – een bekroning van ambacht en vakmanschap. De...