Emondt neemt KMI Apeldoorn over

KMI

Koelmeubelindustrie Apeldoorn (KMI) gaat een doorstart maken. De firma Emondt uit Enschede neemt het bedrijf over. Beide bedrijven leveren complete interieurconcepten voor de versbranche. Curator Sander Drijber bereikte 18 januari overeenstemming met Emondt.

Drijber: "Reeds in opdracht gegeven projecten worden zonder extra kosten uitgevoerd en opgeleverd conform de gemaakte afspraken. Emondt streeft ernaar het merendeel van alle medewerkers opnieuw een baan te bieden. De naam KMI blijft bestaan en het bedrijf blijft in Apeldoorn. Onderdeel van de deal is het aankopen van de bedrijfsgebouwen."

KMI Apeldoorn is een specialist in gekoelde winkelinrichting binnen de versbranche. Het bedrijf ontwerpt en produceert alle interieurconcepten in eigen beheer. KMI zet al jaren complete toonaangevende en innovatieve interieurconcepten neer in heel Nederland.

Emondt Enschede bestaat uit Emondt Koeltechniek, Emondt Multiclima en Emondt Winkelinterieurconcepten. Edmondt Koeltechniek is het kenniscentrum voor koeltechnische vraagstukken en leverancier van maatwerk installaties met specifieke koeltechnische oplossingen. Emondt Multiclima engineert en monteert comfort klimaat oplossingen. En Emondt Winkelinterieurconcepten ontwerpt en levert aan de gehele bakkersbranche vernieuwende foodconcepten.

Lees ook
Compleet plan voor bakkerswinkel

Compleet plan voor bakkerswinkel

Emondt is op de Bakkersvak 2018 vertegenwoordigd met een stand. Dit jaar met een grotere stand dan vorig jaar. Waarom? “Dat doen we omdat we bezoekers graag willen laten zien wat we voor hen kunnen betekenen,” aldus Pieter Huuskes van het bedrijf. “We zijn een specialist in interieurconcepten, gecombineerd met koeltechniek. Daarnaast...

Redie komt met flexibel winkelinterieur-concept

Redie komt met flexibel winkelinterieur-concept

Geen troosteloze lege schappen meer, ook niet aan het einde van de dag. Switch Me! is het  nieuwe flexibele winkelinterieurconcept van Redie Totaalinrichting uit Oirschot. In een handomdraai kan de presentatie van patisserie- en boulangerieproducten aangepast worden op het assortiment van dat moment. Switch Me! betekent niet alleen flexibiliteit in...