Redie komt met flexibel winkelinterieur-concept

23 februari 2015

Geen troosteloze lege schappen meer, ook niet aan het einde van de dag. Switch Me! is het  nieuwe flexibele winkelinterieurconcept van Redie Totaalinrichting uit Oirschot. In een handomdraai kan de presentatie van patisserie- en boulangerieproducten aangepast worden op het assortiment van dat moment.

Switch Me! betekent niet alleen flexibiliteit in presentatieruimte en indeling, maar ook in kleur en stijl van het winkelinterieur. Redie introduceert Switch Me! op de beurs Bakkersvak 2015 in Rosmalen, stand B1011.

Een patisserie, bakkerij of chocolaterie raakt naarmate de dag vordert, steeds leger. Met de achterwand, manden en rekken van Switch Me! is het mogelijk om de presentatie van het assortiment snel en eenvoudig aan te passen, wat direct zorgt voor een aantrekkelijk winkelbeeld zonder lege schappen.

Verrijdbaarredie_switchme4-Small-300x230

Het Switch-Me! concept is uitermate geschikt voor zelfbedieningstafels met extra seizoensproducten zoals met Sinterklaas, Kerstmis en Pasen. Of in het weekend om extra ruimte en aandacht te geven aan weekendbroodjes en andere lekkernijen. De Switch Me! zelfbedieningstafels zijn verrijdbaar en in- en uitklapbaar en daardoor makkelijk te ‘switchen’.

Naast flexibiliteit kan ook de uitstraling van een winkel ‘geswitcht’ worden door de verwisselbare frontpanelen. Bijvoorbeeld van hout naar hoogglans zwart of ieder andere wenselijke kleur. Met een relatief lage investering in andere frontpanelen is een veelvuldige complete metamorfose van het winkelinterieur mogelijk. Zo krijgt een winkel steeds de look & feel die het op dat moment nodig heeft. Meer informatie is te vinden op de speciale website www.switch-me.nl.

Altijd op de hoogte blijven?