Nieuws

Drie redenen om naar Sigep 2019 te gaan

Ben je dit jaar niet naar Italië afgereisd om Sigep te bezoeken? Niet getreurd, Vakblad ijs! doet verslag. En geeft je ook vijf redenen om wel zelf te gaan kijken bij Sigep 2019 . 

1 – Inspiratie
Op Sigep vertonen ongelofelijk veel experts hun kunsten. Bij de stands van grote merken geven chefs op alle dagen op verschillende terreinen demonstraties. Daarnaast worden er elk jaar meerdere wedstrijden georganiseerd. Die kun je bezoeken om de ijsbereiders, patissiers, chocolatiers en barista’s live aan het werk te zien. Van scholieren tot junioren en gerenommeerde namen.
De wedstrijden en veel andere demonstraties en workshops kun je nog terugkijken via de website van Sigep onder ‘Events’.

2 – Alles is er
En als we zeggen alles, dan bedoelen we ook álles. Kijk, ijsmachines, vriezers, vitrines en ingrediënten, dat verwacht je. Verpakkingen, tassen, bedrijfskleding en mallen voor chocola ook nog wel. Maar dan gaan we verder met de aankleding van een winkel, vliegenlampen, buitendecoratie, schoonmaakgerei, zeepdispensers, bestelwagens, ijskarren, spuitmondjes, receptenboeken, serviezen, etcetera.
Kortom Sigep is de beste plek om je te oriënteren als je wilt beginnen, uitbreiden, restylen of om je gewoon lekker te vergapen.

3 – Proeven
Niet ontbijten, niet lunchen, niet dineren, want van de koffie tot de pannetone en de pizza; je kunt de hele dag proeven. En ja natuurlijk vooral heel veel ijs. Tot je er bijna genoeg van krijgt…
Meer redenen en nog één tip vind je terug in de komende editie van Vakbld IJs! die 20 februari verschijnt. Nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *