Data IJsVak-Beurs bekend

12 september 2016

UDEN - De komende editie van de IJsVak-Beurs vindt plaats op dinsdag 21 en woensdag 22 februari 2017. De ontmoetingsplek voor iedere professional in de ambachtelijke ijsbranche vindt opnieuw plaats in theater- en evenementenhal Markant in Uden. Dit vanwege de centrale ligging, de goede faciliteiten en het feit dat er voldoende ruimte is voor uitbreiding van de beurs is. Dit laten de VAIJ en haar partners  in samenwerking met het IJscentrum weten. Samen met Markant Uden hebben zij de organisatie van de beurs in handen heeft, in samenwerking met Markant.

Grotere opzet

“Ten opzichte van afgelopen editie wordt de beurs dit jaar nog grootser aangepakt”, vertelt Conja Ham van Markant. “Er komt een verbreding in het aanbod van exposanten en er wordt hard gewerkt aan een gevarieerd programma met diverse interactieve workshops en unieke demonstraties.” Ook de IJsVak-Wedstrijden zijn weer onderdeel van de beurs. Die krijgen een prominente plek bij de beursvloeren. De wedstrijdsmaak voor 2017 is hazelnoot.

Aanmelden

Partijen die interesse hebben om deel te nemen aan de IJsVak-Beurs kunnen zich melden bij Conja Ham, cham@markantuden.nl.

Altijd op de hoogte blijven?