Coco & Sebas opent nieuwe brandstore in Delft

Coco & Sebad_nieuwe brandstore

Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas opent op vrijdag 27 november de nieuwe brandstore in Delft, gevestigd in een karakteristiek Rijksmonumentaal hoekpand aan de Jacob Gerritstraat. Naast het vaste assortiment worden er speciaal voor deze locatie ontwikkelde producten en smaken verkocht.

De opening staat gepland op vrijdagmiddag 27 november om 16:00 uur. Klanten die tussen 27 november en 4 december een aankoop doen van minimaal 10 euro krijgen een verrassing klaar. Daarnaast wordt er een  limited edition chocoladeletter verloot. Deze letter van witte chocolade in Delfts blauw afgewerkt, is door de bekende sieradenontwerper Bjorn van den Berg voorzien van Swarowski kristallen met een waarde van 750 euro.

Chocoladecreaties

Coco & Sebas bestaat vier jaar en is een snelgroeiend premium chocoladebedrijf. Vanuit het atelier in Oirschot bedenkt chef-patissier Remy Rombouts gevarieerde en verrassende chocoladecreaties. Sinds de oprichting heeft Coco & Sebas een speciale ‘Dutch’ lijn. Deze bestaat uit onder andere bonbons en gevulde bites met een typisch Nederlandse smaak in witte chocolade voorzien van een Delfts Blauwe afwerking.

Het openen van een brandstore in Delft voelt volgens het bedrijf dan ook als thuiskomen. Vorig jaar opende Coco & Sebas al succesvol een brandstore in ’s-Hertogenbosch. Voor de vestiging in Delft wordt dezelfde formule ingezet. Wel is deze uitgebreid met patissiers die op locatie producten maken. Naast een assortiment chocolade dat op allerlei manieren gepersonaliseerd kan worden, is een koffiebar ingericht voor take-away koffie.

De brandstore in Delft is niet de enige nieuwe winkel. Begin december opent Coco & Sebas een store aan het Rokin 104 te Amsterdam. Deze winkel is open tot medio april 2021.

Dossiers
Lees ook
Frank Haasnoot ambassadeur Cacao Barry en Mona Lisa Decorations

Frank Haasnoot ambassadeur Cacao Barry en Mona Lisa Decorations

Enkele weken geleden kondigden Cacao Barry en Mona Lisa Decorations aan dat Frank Haasnoot hun eerste Global Brand Ambassador is geworden. Beide merken hebben de samenwerking op Instagram aangekondigd en beloven inspirerende samenwerkingen.

Zwitserse chocolatiers hebben last van de coronacrisis

Zwitserse chocolatiers hebben last van de coronacrisis

Zwitserse chocolademakers verkochten de afgelopen maanden minder chocola. De vraag nam af door het sluiten van de horeca en de vermindering van het luchtverkeer vanwege de coronacrisis. Dat maakt brancheorganisatie Chocosuisse bekend.

Vijf tips voor chocolade in de ijssalon

Vijf tips voor chocolade in de ijssalon

Chocolade en ijs, het is geen nieuwe combinatie. Maar wel eentje die eenvoudiger in te zetten is dan je misschien denkt. Hidde de Brabander, Meester Patissier en manager van het IJscentrum gaf tijdens Ice this day – de jaarlijkse inspiratiedag van de VAIJ – tips hoe je makkelijk zelf mooie chocoladeproducten kunt maken.