Berkman opent IJsmobiel Pitstop in tankstation ‘s-Gravendeel

25 mei 2021 Paul Blonk

Berkman Energie Service heeft in de shop van het tankstation aan de Havenstraat in ’s-Gravendeel (ZH) een IJsmobiel Pitstop geopend. In de ijssalon kunnen consumenten zes dagen in de week terecht voor ambachtelijk bereid schepijs.

De tankshop van Berkman ’s-Gravendeel is volgens de initiatiefnemers ‘nieuw leven ingeblazen en gerenoveerd’ door er samen met IJsmobiel-eigenaar Sascha Metselaar een ijssalon te realiseren. Vooraf afrekenen voor het tanken kan nog steeds, maar wie trek heeft in ambachtelijk bereid ijs of bijvoorbeeld smeerolie nodig heeft, kan voortaan de tankshop binnenlopen, aldus Berkman. IJsmobiel Pitstop noemt de realisatie van de ijssalon in de tankshop ‘een samenwerking met meerwaarde voor beide partijen’. De tankshop is van maandag tot en met zaterdag geopend van 12.00u tot 20.00 uur. Speciaal ter gelegenheid van de opening is er een actie. Iedereen die op de locatie minimaal 20 liter tankt, ontvang het tweede bolletje ijs gratis.

Groeien

Familiebedrijf Berkman Energie Service, opgericht in 1903, is een van de grotere onafhankelijke oliehandelaren van Nederland. Het netwerk bestaat momenteel uit ruim 75 tankstations, zowel bemand als onbemand. Het ‘blijven groeien aan de hand van nieuwe innovaties’ noemt Berkman de grootste ambitie. Het bedrijf denkt hierbij onder andere aan projecten op het gebied van de huidige energietransitie, mobiel tanken en autowassen, maar ook met initiatieven op het gebied van horeca, flexwerken en gepersonaliseerde voeding. De oliemaatschappij uit het Zuid-Hollandse Barendrecht presenteert zich graag als een formule met voor de consument de allerlaagste prijzen aan de pomp.

Dit is een bericht van:

Pompshop logo

Altijd op de hoogte blijven?