Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

Slob koeltechniek_2

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd.

Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals verwacht - blijken hun afzonderlijke specialisaties in ambachtelijke ijstechniek en food koeltechniek elkaar te versterken en aan te vullen. Goede service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn belangrijke kernwaarden.

Slob-Koeltechniek-300x199 Ondertussen is in de hoofdvestiging Bergambacht een nieuwe demonstratiekeuken voor ijs en bakkerij gerealiseerd. Hier worden diverse workshops gegeven over het maken van ijs, gele room, een homogene ijsmix, vruchtenpasta’s en andere lekkernijen. Uiteraard zijn individuele bezoekers ook van harte welkom om de nieuwe demonstratiekeuken te komen bezichtigen en ijsmachines uit te proberen. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-582 75 55 of e-mail info@slobkoudetechniek.nl.

De eerste workshop in samenwerking met Bakeplus is op 30 oktober jongstleden gehouden en leidde tot enthousiaste reacties. Op 18 februari 2019 staat het IJS Event gepland, met workshops, proeverijen, demonstraties en het testen van diverse machines. U bent van harte welkom en kunt zich hiervoor opgeven via info@slobkoudetechniek.nl.

Lees ook
Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan...

Syberienne taartje

Syberienne taartje

IJstaarten passen perfect bij de wintermaanden en bij de daartoe behorende feestdagen. Wat is er tenslotte lekkerder dan een heerlijke ijstaart als dessert na het gourmetten met Sinterklaas of het kerstdiner? De ijstaarten kunnen zo simpel of zo extravagant gemaakt worden als u zelf wilt en het is de kans om u te profileren als vakman. Recept en foto's:...

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Duurzaamheid op alle vlakken Na bijna twintig jaar is Wouter Slob van Slob Koudetechniek nog steeds de ‘go to’ voor ijsbereider Piet Tamminga. In 2017 is het concept van zijn ijssalon annex patisserie PUUR Tamminga aan de Kerkeweg in Veenendaal compleet vernieuwd. De koude-expert nam daarin onder andere de techniek voor rekening. Slob Koudetechniek...