Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

Slob koeltechniek_2

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd.

Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals verwacht - blijken hun afzonderlijke specialisaties in ambachtelijke ijstechniek en food koeltechniek elkaar te versterken en aan te vullen. Goede service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn belangrijke kernwaarden.

Slob-Koeltechniek-300x199 Ondertussen is in de hoofdvestiging Bergambacht een nieuwe demonstratiekeuken voor ijs en bakkerij gerealiseerd. Hier worden diverse workshops gegeven over het maken van ijs, gele room, een homogene ijsmix, vruchtenpasta’s en andere lekkernijen. Uiteraard zijn individuele bezoekers ook van harte welkom om de nieuwe demonstratiekeuken te komen bezichtigen en ijsmachines uit te proberen. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-582 75 55 of e-mail info@slobkoudetechniek.nl.

De eerste workshop in samenwerking met Bakeplus is op 30 oktober jongstleden gehouden en leidde tot enthousiaste reacties. Op 18 februari 2019 staat het IJS Event gepland, met workshops, proeverijen, demonstraties en het testen van diverse machines. U bent van harte welkom en kunt zich hiervoor opgeven via info@slobkoudetechniek.nl.

Lees ook
Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

De tijd van de zomerkoninkjes komt er weer aan! Aardbeien en rabarber vormen een mooie combinatie in sorbet ijs. En een vleugje kaneel zorgt voor een nostalgische twist.

De ijsactiviteiten van Bakeplus

De ijsactiviteiten van Bakeplus

Op Bakkersvak trapte Bakeplus het ijsseizoen van 2019 af. Met twee nieuwe ijsbereiders, 32 nieuwe recepten en drie nieuwe smaken is de grondstoffen leverancier er klaar voor. Door de overname van Gelato+ per 1 januari 2019 is het team van Bakeplus uitgebreid met ijsbereiders Giuseppe Pistone en Hans van der Maas. "Een prachtige...

Bon Bon R ijs

Bon Bon R ijs

Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken.