Frigomat GX: IJsbereiding met een ultieme versbeleving

Frigomat GX

Bij ambachtelijke ijsbereiding zijn naast smaak en kwaliteit van het ijs, presentatie en beleving belangrijke elementen die beïnvloeden hoe ‘vers’ wordt gepercipieerd door consumenten. Meestal vindt de bereiding van ambachtelijk ijs helaas buiten het zicht van de gast plaats. Het Frigomat GX concept van Frozen Brothers brengt kwaliteit, versheid, presentatie en de ultieme beleving van ijsbereiding samen op een unieke manier.

Frigomat GX ijs concept
Het GX concept van Frigomat stelt u in staat om met één machine heerlijk, vers ijs te bereiden in het zicht van de gast en het daarbij direct optimaal te presenteren. Met dit concept kunt u uw gasten laten zien hoe u uw ijs bereidt en krijgt men direct een goede indruk van de kwaliteit en versheid van uw product. De transparanten deksels zijn voorzien van een anti-condensatie systeem, waardoor het ijs altijd goed zichtbaar is!

Door het stalen roerwerk in de machine kunt u zonder problemen verse producten in het ijs verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan noten, chocolade of vers fruit. De roerwerken zijn eenvoudig uit de machine te verwijderen, zodat deze makkelijk gereinigd kunnen worden als u een andere smaak ijs wilt gaan bereiden.

Uiteraard is het erg belangrijk dat de kwaliteit van het ijs gewaarborgd wordt. De GX-lijn van Frigomat is uitgerust met een nieuw, modern koelsysteem, waardoor een constante temperatuur en viscositeit gegarandeerd zijn.

Advies op maat
Frozen Brothers is het eerste aanspreekpunt voor foodservice ondernemers die meer met de categorie ijs willen bereiken, dan alleen door middel van verpakt ijs. Het GX concept van Frigomat sluit hier perfect bij aan. Wij onderzoeken graag samen met u hoe dit concept het best in uw zaak past. Voor zowel ijssalons, als bakkerijen, lunchrooms of restaurants, die ambachtelijk ijs met de ultieme vers beleving willen toevoegen aan het assortiment, bieden wij hiermee de perfecte oplossing.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het GX concept van Frigomat, of heeft u andere vragen op gebied van ijs? Neem dan direct contact op met Frozen Brothers!

Frozen Brothers BV
Eikenbos 6-8, 5531 MZ Bladel/
T: +31 (0)497384758
E: info.nl@frozenbrothers.com
W: www.frozenbrothers.nl

 

Lees ook
Sigep 2020:  Vers beleven!

Sigep 2020: Vers beleven!

Opvallend op Sigep in het Italiaande Rimini was dit jaar de aandacht voor versbeleving. De consument wil vers beléven, dus zien, horen, ruiken en natuurlijk proeven. Dat zagen we terug in machines die ijsdraaien voor het oog van de klant, koffiebonen die ter plekke gebrand worden en cake met ijs dat klaargemaakt wordt waar je bijstaat.

Frozen Brothers presenteert het nieuwe frozen drinks concept Chozen op de Horecava

Frozen Brothers presenteert het nieuwe frozen drinks concept Chozen op de Horecava

Op de Horecava introduceert Frozen Brothers het nieuwe frozen drinks concept: Chozen. Met deze nieuwe ijsdrank speelt de totaalleverancier van ijs- en frozen drinks concepten in op twee sterk groeiende markttrends: gezondheid en duurzaamheid.

Ice Experience bij  Pavarotti Dolce

Ice Experience bij Pavarotti Dolce

Pavarotti Dolce in Leidschendam is met recht kleurrijk te noemen. Met Barbie-roze banken en showlichtjes doet de ijswinkel Amerikaans aan en een tikkeltje over de top. Dat was precies de intentie van eigenaar René Bogaart. Zijn winkel moet plezier uitstralen, hij wil een ice cream experience neerzetten. In al zijn horecaondernemingen slaat hij...