Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Bedrijfsopvolging
Er komt een moment dat u wilt (of moet) stoppen met uw on...
Schoenen te koop!
Uit de vele ontslagzaken die wij behandelen, blijkt dat e...
Columnist over 15 jaar stof tot schrijven voor vakblad IJs!
Jacques Vos is vanaf de eerste uitgave van vakblad IJs! i...
Vijf trends in Food & Beverage
Gezondheid, gemakmaximalisatie, duurzaamheid, mentaal gem...
PREMIUM
Eigenaar Crèmedaus aan wieg van Belgische VOC-werkgroepen
Frank Meyers is met zijn ijssalon Crèmedaus in he...
Nieuwe demo- en ijskeuken voor Valmar Nederland
Valmar Nederland in Nieuwegein draait al bijna 20 jaar m...
Inspiratie voor desserts
Rutger van den Broek heeft zijn sporen in de bakwereld in...
Edwin van Es over zijn uitdagingen als nieuwe voorzitter VAIJ
Edwin van Es, eigenaar van Bon Appetit in Rijsbergen en B...
PREMIUM
Beste stracciatella-ijs al jaren een beproefd recept in Haps
De kers op de taart. Zo omschrijft Mark van Gaal van IJs...
Privéactiviteiten tijdens het werk
Een werknemer kan onder werktijd best een telefoontje o...
9 tips om je online zichtbaarheid te vergroten
Als foodverkoper wil je dat je vitrine er ‘gelikt’ uitzie...
Het Atelier van de Chocolatier
Met maar liefst 273 recepten van zeven Callebaut-chefs op...
<<
<
3
4
5
6
7
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK