Workshop bonbons verpakken bij Beko

bonbondoosje_Beko Verpakkingen

Hoe pak je een bonbondoosje netjes in? Hierover gaf Beko Verpakkingen dit voorjaar een speciale workshop. Vanwege het succes en de enthousiaste reacties van de deelnemers organiseert Beko dit najaar deze workshop nog eens vier keer.

Carla Maquiné van Beko Verpakkingen leert de deelnemers van deze workshop niet alleen alle tips & trucs om een bonbondoosje netjes in te pakken, maar ook hoe je het doosje feestelijk en creatief op kan maken. Ze laat zien hoe je verschillende soorten strikken kunt maken, adviseert over het kiezen van de juiste linten en helpt bij het strikken van verschillende soorten bonbondoosjes.

Dit najaar wordt deze workshop vier keer gegeven. De data zijn:

  • Maandag 16 september 10.00 - 14.00 uur - Beko Verpakkingen, De Amert 604, Veghel
  • Dinsdag 17 september 13.30 - 15.30 uur - Beko Inspiratie Centrum (BIC), Niels Bohrweg 101, Utrecht
  • Maandag 7 oktober 13.30 - 15.30 uur - Beko Noord, Loberingemaat 11, Meppel
  • Dinsdag 8 oktober 13.30 - 15.30 uur - Beko West, Franklinstraat 17, ‘s-Gravenzande

Meer informatie over deze workshop staat op de website van Beko Verpakkingen.

 

Lees ook
Unilever stopt Solero’s in multipack zonder losse plastic wrapper

Unilever stopt Solero’s in multipack zonder losse plastic wrapper

In navolging van de Magnum pints van gerecycled plastic, komt Unilever nu met een volgend plastic-besparend product: de Solero ijsjes in het multipack zijn niet meer per stuk in plastic verpakt, maar zo uit de kartonnen verpakking te gebruiken. Dat schrijft Unilever in een persbericht.

Magnum lanceert ijsverpakkingen van gerecycled plastic

Magnum lanceert ijsverpakkingen van gerecycled plastic

Magnum lanceerde gister zijn eerste ijs-pints gemaakt van gerecyclede plastic verpakkingen. De ijsgigant is hiermee de eerste in de ijs-industrie die gebruik maakt van recyclebaar plastic.

Veel inspiratie op de eerste dag van Bakkersvak

Veel inspiratie op de eerste dag van Bakkersvak

Bakkersvak 2019 is begonnen. Gisteren, 10 maart, opende de Evenementenhal Gorinchem de deuren voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsmakers op zoek naar de laatste trends, innovaties, noviteiten en inspiratie. De dag begon met het aansnijden van een geboortetaart van ijs door Marquerithe Verheul, directeur van Beko Coöperatie. Dit was het...