ICB en Valmar werken samen met IJscentrum

Vakblad IJS!_Samenwerking IJscentrum Valmar en ICB_1

Zowel nieuwe als gevestigde partijen hebben vertrouwen in de vernieuwde organisatievorm waarbinnen het IJscentrum-Wageningen haar activiteiten de komende jaren organiseert. Dit blijkt uit de verschillende samenwerkingsovereenkomsten die het IJscentrum de afgelopen weken sloot. Na Delta Foodservice, Fruit Life en Burgman – Cleaning & Hygienic systems ondertekenden ICB en Valmar Nederland nu ook een overeenkomst.

Sponsoring IJscentrum

Sponsoring is noodzakelijk om de toegang tot de opleidingen en examens zo laagdrempelig mogelijk te houden en daarmee de branche te professionaliseren en op niveau te houden.  Dit is sinds de oprichting van het IJscentrum in 1999 ook altijd de insteek geweest. Dankzij de support van alle partners is het een succes geworden. Het IJscentrum streeft dan ook naar een nauwe samenwerking met alle belangrijke partijen in deze sector.

Vakblad-IJS_Samenwerking-IJscentrum-Valmar-en-ICB_2-225x300 Ice Concepts Benelux

Namens Ice Concepts Benelux (ICB) ondertekende directeur Teun Loonen de overeenkomst. ICB is een machineleverancier van softijsmachines, ijsvitrines en concept leverancier van Slush Puppies. Ze leveren onder andere producten van Carpigiani, Orion en BRX.

Valmar Nederland

Directeur Martin van Rossum ondertekende de samenwerkingsovereenkomst namens Valmar Nederland. Valmar Nederland begon 35 jaar geleden met de verkoop en service van ijsbereidingsapparatuur. Daarnaast levert Valmar Nederland ook schepijsvitrines, slagroomautomaten en shock freezers.

 
Lees ook
IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

Het IJscentrum heeft een nieuw onderdak gevonden bij de Food Innovation Academy (FIA). Op korte termijn verruilt het IJscentrum, samen met manager Jacques Vos, Wageningen voor het nieuwe pand van FIA in Vlaardingen. IJsbereiders kunnen er vanaf september terecht voor cursussen en examens.

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Maandag 17 juni vond de feestelijke diploma uitreiking plaats in het IJscentrum in de Vakschool in Wageningen. De 75 geslaagde cursisten ontvingen uit handen van SVH Meesterijsbereider Bert Waninge hun diploma of certificaat. Daarnaast kregen ook nog tien geslaagden voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider Vaktechniek en acht geslaagden voor Gespecialiseerd...

Diploma-uitreiking van het IJscentrum

Diploma-uitreiking van het IJscentrum

Bij het IJscentrum zijn de laatste examens afgerond en maken de examenkandidaten zich op voor de diploma-uitreiking. Deze vindt maandag 17 juni plaats op het plaza van de Vakschool in Wageningen.