ICB en Valmar werken samen met IJscentrum

Vakblad IJS!_Samenwerking IJscentrum Valmar en ICB_1

Zowel nieuwe als gevestigde partijen hebben vertrouwen in de vernieuwde organisatievorm waarbinnen het IJscentrum-Wageningen haar activiteiten de komende jaren organiseert. Dit blijkt uit de verschillende samenwerkingsovereenkomsten die het IJscentrum de afgelopen weken sloot. Na Delta Foodservice, Fruit Life en Burgman – Cleaning & Hygienic systems ondertekenden ICB en Valmar Nederland nu ook een overeenkomst.

Sponsoring IJscentrum

Sponsoring is noodzakelijk om de toegang tot de opleidingen en examens zo laagdrempelig mogelijk te houden en daarmee de branche te professionaliseren en op niveau te houden.  Dit is sinds de oprichting van het IJscentrum in 1999 ook altijd de insteek geweest. Dankzij de support van alle partners is het een succes geworden. Het IJscentrum streeft dan ook naar een nauwe samenwerking met alle belangrijke partijen in deze sector.

Vakblad-IJS_Samenwerking-IJscentrum-Valmar-en-ICB_2-225x300 Ice Concepts Benelux

Namens Ice Concepts Benelux (ICB) ondertekende directeur Teun Loonen de overeenkomst. ICB is een machineleverancier van softijsmachines, ijsvitrines en concept leverancier van Slush Puppies. Ze leveren onder andere producten van Carpigiani, Orion en BRX.

Valmar Nederland

Directeur Martin van Rossum ondertekende de samenwerkingsovereenkomst namens Valmar Nederland. Valmar Nederland begon 35 jaar geleden met de verkoop en service van ijsbereidingsapparatuur. Daarnaast levert Valmar Nederland ook schepijsvitrines, slagroomautomaten en shock freezers.

 
Lees ook
IJscentrum start met speciale horecatraining

IJscentrum start met speciale horecatraining

Het IJscentrum start in februari met een serie tweedaagse trainingen IJsbereiden in de horeca. Tijdens deze cursus leren chefs zelf hun ambachtelijk ijs bereiden. Om zo hun gasten te kunnen verrassen met een heerlijk, huisgemaakt ijsdessert.

Verfrissend ijsseminar voor starters en gevorderden

Verfrissend ijsseminar voor starters en gevorderden

Inspirerend, verfrissend en familiair. Zo vatten de deelnemers aan het jaarlijkse ijsseminar van Laan Heiloo en Valmar Nederland het event samen. De ene ijsbereider is er al 12 jaar trouwe gast en ziet het als een enerverende afsluiter van het ijsseizoen. Een ander is nieuw in het vak en neemt alle handige tips en trucs als een spons op. Deze 14e editie...

Eerste lichting cursisten doet examen op IJscentrum

Eerste lichting cursisten doet examen op IJscentrum

De eerste groep cursisten die in oktober de cursus IJsbereider startte, deed afgelopen maandag examen in het IJscentrum. Komende week volgen er nog twee examendagen. Daarmee levert het IJscentrum haar eerste groep ijsbereiders af vanuit de nieuwe locatie, de Food Innovation Academy in Vlaardingen.