Presentatoren Haren FM openen ijsseizoen

Haren FM

Presentatoren Kevin van der Laan en Heleanne Prins van het Haren FM-programma Haren Doet openen zaterdagmiddag 24 maart het ijsseizoen van 2018 in Haren. Vanuit de nieuwe ijskar van Brasserie Intermezzo aan het Raadhuisplein gaan zij speciaal Haren FM-ijs verkopen.

Gouden IJsspatel

Het idee kwam tot stand na een interview met ijsbereider Rick Borger van Intermezzo, die meedeed aan de landelijke wedstrijd om de Gouden IJsspatel. "Eén en één maakten twee en zo ontstond het idee om het seizoen te beginnen met een speciaal, verfrissend ijsje", zegt Van der Laan. 'Intermezzo blijkt een nieuwe Italiaanse ijscokar te hebben en 24 maart is ook nog eens de Dag van het IJs, dus de uitvoering was snel bedacht. Op die zaterdagmiddag kan iedereen onze ijsverkoopkunsten zien op het Raadhuisplein. En nu maar afwachten of we een beetje behendig zijn met de hoorntjes.'

Smaken Haren FM en Spongebob

De presentatoren verkopen twee speciaal door Rick Borger bereide smaken: Haren FM (sinaasappelsmaak) en Spongebob (mangosmaak). De verkoop vindt voorafgaand aan de radiouitzending plaats. Tussen 12:30 en 14:00 uur, op het Raadhuisplein in Haren.

Haren Doet is iedere zaterdagmiddag te horen van 15:00 tot en met 18:00 uur op Haren FM, de lokale omroep van de gemeente Haren. Haren FM is te ontvangen via 107 FM in de ether, 105.5 mhz via de kabel (Ziggo) en via een livestream op www.haren.fm.