Opening brandstore Coco & Sebas

Vrijdag 29 november opent de nieuwe brandstore van het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas. De nieuwe locatie aan de Vughterstraat in Den Bosch geeft klanten de mogelijkheid om het assortiment te zien en te beleven onder het genot van een bakje koffie.

Het brein achter Coco & Sebas is chef-patissier Remy Rombouts. “Of het nu gaat om een Formule 1-auto van chocolade, reepjes met bijzondere ingrediënten die heerlijk smaken bij een goed glas wijn, een chocoladehart met bladgoud of de allerlekkerste bonbons, we creëren smaakvolle en bijzondere creaties voor onze klanten.”                  

Het chocolademerk Coco & Sebas bestaat nu drie jaar en de verpakte chocoladecadeautjes en verwenchocola worden in het atelier in Oirschot gemaakt.

In de nieuwe brandstore zijn naast het gevarieerde assortiment ook speciaal ontwikkelde producten en smaken voor de brandstore zelf te krijgen. Het is een plek om allerlei gepersonaliseerde chocolade uit het assortiment te kopen, maar ook om een (take-away) koffie te halen bij de koffiebar.

Vrijdag 29 november om 16:00 openen de deuren officieel en voor de eerste 100 klanten die een aankoop doen, ligt er een chocoladeletter klaar.

 

Lees ook
Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Vanwege de coronamaatregelen ging de eindpresentatie van de afgestudeerde patissiers van het Summa College in Eindhoven niet door. Dankzij Arthur en Doris de Rouw zijn de showstukken van vijf van deze eindexamenstudenten toch te bewonderen. In de etalage van patisserie De Rouw staan de chocolade showstukken waar de vijf studenten maanden mee bezig zijn...

NeoCacao

NeoCacao

NeoCacao wordt op sociale media aangekondigd als hét boek over chocolade. De Franse versie verscheen al eerder en onlangs kwam de Engelstalige variant uit.

Samenwerking Fairtrade en Chocolatemakers

Samenwerking Fairtrade en Chocolatemakers

Chocolatemakers en Fairtrade Nederland gaan samenwerken. Beide organisaties zetten zich al jaren in voor een betere betaling voor cacao-boeren. Vanaf nu trekken ze hier samen nog actiever in op. Vanaf 28 april zijn de eerste Fairtrade gecertificeerde chocoladerepen verkrijgbaar.