Onderscheiding Beste Nieuwkomer IJsvakwedstrijden

Aan de prijzenrange van de IJSvakwedstrijden die tijdens de IJsvak-Beurs 2016 plaatsvinden, wordt een nieuwe prijs toegevoegd: ‘Beste Nieuwkomer’.

Hoogste score

“De titel ‘Beste nieuwkomer’ is bedoeld voor de deelnemer die dit jaar voor het eerst meedoet (of de voorgaande 10 jaar niet aan de wedstrijden heeft deelgenomen) en de hoogste score behaald, wint deze motivatieprijs”, licht Jacques Vos van het IJscentrum toe.

Inschrijven

Inschrijven voor de IJsvakwedstrijden kan nog tot en met vrijdag 15 januari via de website van de IJsvakwedstrijden, http://www.ijsvakwedstrijden.nl. De wedstrijden vinden plaats op 2 februari, de eerste beursdag van de IJsvak.

IJsVak

De IJsvak-Beurs 2016 wordt gehouden op 2 en 3 februari in Markant te Uden. Meer informatie over de wedstrijden, de beurs en het beursprogramma vindt u op de website www.ijsvakbeurs.nl.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Winnaars IJs-Vakwedstrijden worden bekendgemaakt tijdens IJs-Vak Gala

Winnaars IJs-Vakwedstrijden worden bekendgemaakt tijdens IJs-Vak Gala

Tijdens Bakkersvak en IJsvak op 5, 6 en 7 maart vinden de IJs-VakWedstrijden weer plaats. Dit jaar wordt op de tweede dag het IJsvak Gala georganiseerd. Op deze informele en gezellige avond worden de winnaars van De Gouden Stapel en De Gouden IJscreatie bekendgemaakt.

ALV Vereniging Ambachtelijk IJscentrum

ALV Vereniging Ambachtelijk IJscentrum

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum organiseert op 9 november de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Naast het officiële gedeelte wordt traditiegetrouw de pitch voor de IJsvakwedstrijden gedaan.

Genomineerd voor IJssalon van het Jaar: Het IJscafé

Genomineerd voor IJssalon van het Jaar: Het IJscafé

De jury van de IJssalon van het Jaar-verkiezing in augustus en september de notitieblokken op om de genomineerden te bezoeken. Inmiddels zijn alle vijf kanshebbers beoordeeld, door zowel vakjury als een inspecteur voedselveiligheid & hygiëne. Hoe staan de deelnemers zelf in de wedstrijd?