Horecava keert terug in 2023

Horecava_foto persbericht

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Vanwege corona kon Horecava de afgelopen twee jaar niet fysiek plaatsvinden. Daarom ontwikkelde de organisatie een online platform, waar vraag en aanbod samenkomen en actueel nieuws wordt gedeeld. Dit platform blijft, zodat de horecabranche elkaar niet alleen tijdens de beurs maar ook de rest van het jaar kan ontmoeten.

In de horecabranche zijn duurzaamheid, personeel en innovatie momenteel van groot belang. Daarom ligt de focus van de beurs op deze belangrijke thema’s. “Horecaondernemers zijn op zoek naar concrete oplossingen en inspiratie om invulling te geven aan de uitdagingen van deze tijd”, meldt de organisatie. “Op de beurs vinden zij partijen die hen direct kunnen helpen met handige tips en praktische oplossingen. Van het werven van personeel tot circulair ondernemen en innovaties in de horecabranche.”

Daarnaast vinden er op Horecava veel (culinaire) activiteiten plaats. Op de agenda staan wedstrijden met (sterren)chefs, lezingen van nationale- en internationale sprekers, presentaties, demonstraties en workshops. Op de beursvloer treffen bezoekers een divers aanbod van exposanten.

Horecava is al 65 jaar een horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Deze vakbeurs trekt elke editie tienduizenden bezoekers. Op de beurs staan exposanten ingedeeld in de volgende categorieën: food & wine, fast casual, koude dranken, warme dranken, bakkerij & patisserie, interieur & design, grootkeuken & apparatuur en tech & dienstverlening. Ook is er speciale aandacht voor personeel, start-ups en innovatie.

Dossiers
Lees ook
Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

In het Italiaanse Longarone vindt van 27 tot en met 30 november Mostra Internazationale del Gelato (MIG) plaats. De wedstrijd Coppa d’Oro is een belangrijk onderdeel van deze beurs. Bij de vorige editie haalde de Nederlandse Maria Kaizer de top 5.

Sigep 2022: IJs en patisserie

Sigep 2022: IJs en patisserie

De thema’s milieu, duurzaamheid en vegan sieren de stands. Maar de euforie rondom het eindelijk weer bijeen kunnen komen, komt tot uiting in het kleurrijke ijs en de patisserie tijdens de ‘dolce’ vakbeurs Sigep 2022.

Op de hoogte blijven van al het nieuws in de ijswereld?

 

of