Feyenoord na FC Utrecht nu ook eigen ijslolly

IJslolly's Feyenoord

MerchandIce heeft samen met Feyenoord een ijslolly ontwikkeld in de kleuren van de Rotterdamse voetbalclub. Eerder ontwikkelde het bedrijf al een ijslolly voor FC Utrecht.

De Feyenoord-ijslolly heeft de kleuren rood, wit en zwart met de smaken kers, framboos en vanille, en kan in Albert-Heijn-filialen in de regio Rotterdam gekocht worden.

FC Utrecht had in 2020 al een ijslolly in clubkleuren rood en wit, met de smaken framboos en vanille.

Op zijn website zegt ijslollymaker MerchandIce: “Wij willen graag bijdragen aan een positieve merkbeleving en een waterijsje sluit hier helemaal bij aan. Een makkelijk, laagdrempelige product dat iedereen lekker vindt.”

MerchandIce hoopt binnenkort ook de ijsjes van ADO Den Haag te kunnen presenteren.

Dossiers
Meer over
Lees ook

Meesterlijk recept: ijslolly's

Kerst kan een hele drukke periode zijn voor je ijssalon als je een leuk kerstassortiment aanbiedt. Ik ben altijd weer trots als er zoveel mensen een ijstaart of een dessert met ijs van ons hebben geserveerd voor de kerstdagen. Dit jaar hebben wij de ijslolly’s toegevoegd aan ons assortiment. Het is een goed impulsproduct, leuk voor kinderen, een goede toevoeging aan een grand dessert en je kunt ze in veel verschillende kleuren en smaken maken. IJslolly's moeten wel efficiënt te maken zijn, helemaal tijdens deze drukke periode. Wij produceren de ijslolly’s dan ook per 1000 stuks...