Evers food introduceert ijsgrondstoffen Linea Gel

10 augustus 2016

Evers food ingredients introduceert de ijsgrondstoffen van Linea Gel op de Nederlandse markt. Linea Gel produceert halffabrikaten voor de ambachtelijke ijsbereider en was op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiging in Nederland. "De nieuwe samenwerking is een logische keuze voor Linea Gel, vanwege de jarenlange ervaring en onafhankelijkheid van Evers food ingredients op het gebied van ijsgrondstoffen", aldus Patrick Evers van Evers food ingredients.

80 landen

Linea Gel is vertegenwoordigd in meer dan 80 landen en is momenteel in Duitsland de snelst groeiende ijsgrondstoffenleverancier. "Deze positie heeft Linea Gel vooral te danken aan haar goed opgebouwd standaard assortiment met kwalitatieve producten tegen correcte prijzen. Zo kan Linea Gel u overheerlijke ijssmaken laten creëren, waarmee u een gezonde marge overhoudt voor uw continuïteit. Een perfecte match die steeds meer Nederlandse ijsbereiders ontdekken", zegt Evers.

Kwaliteit

Linea Gel heeft de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel staan. "De kwaliteit is ook erkend. Zo is de hazelnootpasta ‘Nocciola Coppa d’Oro‘ op Italiaanse en internationale wedstrijden herhaaldelijk bekroond."

Assortiment

Evers food ingredients heeft, naast Linea Gel, een uitgebreid assortiment aan ijsgrondstoffen van diverse merken. "Topproducten die u zeker eens moet proberen zijn EKA Cacaopoeder in diverse types en 100 procent pure pistache pasta uit Sicilië", aldus Evers.

Introductie

Omdat Evers food ingredients vanaf 2016 de exclusieve distributeur van Linea Gel producten voor Nederland is, ontvangen nieuwe klanten 15 procent introductiekorting.

Altijd op de hoogte blijven?