Nieuws

Cursussen en trainingen Ambachtelijk IJscentrum

Trainingen ijscentrum

Het Ambachtelijk IJscentrum geeft dit najaar verschillende cursussen. Wilt u dit jaar nog een cursus of training volgen? Opgeven kan nog voor de cursus IJsbereider, de nieuwe training IJsbruidstaarten en de dagtraining receptuur bereken.

Cursus IJsbereider

De laatste cursus IJsbereider van dit jaar start 25 oktober. U heeft nog 14 dagen de tijd om u hiervoor in te schrijven. De voorjaarsplanning van deze cursus verschijnt binnenkort op de site van het Ambachtelijk IJscentrum. Deze cursus behandelt de basis van het ambachtelijk ijs maken.

IJsbruidstaarten

Voor de nieuwe training IJsbruidstaarten op 27 november is nog één plaatsje vrij. Vakspecialist Fred Bosvelt van het Ambachtelijk IJscentrum geeft deze training. Deelnemers leren technieken voor het ontwerpen, bereiden en afwerken van een ijsbruidstaart.

Receptuur berekenen

En tot slot is er nog plaats in de dagtraining Receptuur berekenen. IJstechneut Jaap Pleit verzorgt deze cursus op woensdag 6 december. Tijdens deze dagtraining krijgen de deelnemers inzicht in de receptuurbalans en leren recepten samenstellen of verbeteren.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *