Bakeplus brengt 'keurmerk'-ijssalons in kaart

HAAFEN - De ijssalons die zich hebben aangesloten bij de 100% Bewust-keurmerkcampagne van Bakeplus, zijn in kaart gebracht. Al meer dan 100 ijssalons staan op de kaart van Nederland. Deze ondernemers kozen ervoor om aan hun ijs de keurmerken NL melkproduct, 100% NL suiker en CO2 Bewust Ingekocht mee te geven.

100% NL melkproduct geeft aan dat de ijsbereider voor de productie van zijn melk-/roombasis uitsluitend gebruikmaakt van in Nederland geproduceerde melk. 100% NL suiker duidt dat de ijsbereider voor het maken van ijsbasismixen – melk-, room- en sorbetbasismix- uitsluitend gebruik maakt van in Nederland geproduceerde suiker. CO2 Bewust Ingekocht staat voor het feit dat de ijsbereider z’n grondstoffen laten aanleveren middels één stop. Vanuit CO2 -milieuoogpunt kan worden gesteld dat deze ijssalon maatschappelijk verantwoord ondernemen nastreeft.

 
Lees ook
Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

Bakeplus komt naar je toe!

Bakeplus komt naar je toe!

Het zijn rare (corona)tijden. Heb je het beursbezoek en het ontdekken van nieuwe ijsnoviteiten dit voorjaar ook zo gemist? Geen nood! Bij Bakeplus draaien we dit jaar de rollen om: onze accountmanager komt naar jouw ijssalon toe en laat jou onze nieuwste ijssmaken van 2021 proeven.

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen die je hart laten zingen. In Nederland herkennen we hygge aan de gezelligheid van vroeg de gordijnen dicht en de kaarsen aan, op de bank met een dekentje en warme chocolademelk.