Bakeplus brengt 'keurmerk'-ijssalons in kaart

bakeplus kaart van nl

HAAFEN - De ijssalons die zich hebben aangesloten bij de 100% Bewust-keurmerkcampagne van Bakeplus, zijn in kaart gebracht. Al meer dan 100 ijssalons staan op de kaart van Nederland. Deze ondernemers kozen ervoor om aan hun ijs de keurmerken NL melkproduct, 100% NL suiker en CO2 Bewust Ingekocht mee te geven.

100% NL melkproduct geeft aan dat de ijsbereider voor de productie van zijn melk-/roombasis uitsluitend gebruikmaakt van in Nederland geproduceerde melk. 100% NL suiker duidt dat de ijsbereider voor het maken van ijsbasismixen – melk-, room- en sorbetbasismix- uitsluitend gebruik maakt van in Nederland geproduceerde suiker. CO2 Bewust Ingekocht staat voor het feit dat de ijsbereider z’n grondstoffen laten aanleveren middels één stop. Vanuit CO2 -milieuoogpunt kan worden gesteld dat deze ijssalon maatschappelijk verantwoord ondernemen nastreeft.

 
Lees ook
Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

De tijd van de zomerkoninkjes komt er weer aan! Aardbeien en rabarber vormen een mooie combinatie in sorbet ijs. En een vleugje kaneel zorgt voor een nostalgische twist.

De ijsactiviteiten van Bakeplus

De ijsactiviteiten van Bakeplus

Op Bakkersvak trapte Bakeplus het ijsseizoen van 2019 af. Met twee nieuwe ijsbereiders, 32 nieuwe recepten en drie nieuwe smaken is de grondstoffen leverancier er klaar voor. Door de overname van Gelato+ per 1 januari 2019 is het team van Bakeplus uitgebreid met ijsbereiders Giuseppe Pistone en Hans van der Maas. "Een prachtige...

Bon Bon R ijs

Bon Bon R ijs

Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken.