Baileys komt met limited edition Red Velvet Cupcake

Baileys Red Velvet Cupcake

Likeurproducent Baileys lanceert een variant op zijn Irish Cream: Red Velvet Cupcake.

De smaak is in beperkte oplage geproduceerd en smaakt naar verse chocoladetaart met een toefje roomkaas en een vleugje cacaopoeder, aldus het likeurmerk.

De likeur is zowel puur als on the rocks te drinken, maar volgens Baileys vooral ook goed te combineren met roomijs of koffie.

De speciaal voor de herfst gelanceerde likeur is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een prijs van € 19,99 per fles. Hoe beperkt de oplage exact is, heeft Baileys niet bekendgemaakt.

Lees ook
Nieuwe special IJscentrum: Alcohol in ijs

Nieuwe special IJscentrum: Alcohol in ijs

Het IJscentrum heeft een nieuwe special: Alcohol in ijs. SVH Meesterijsbereider Bas van Haaren geeft deze cursus voor de eerste keer op 29 augustus . Hij deelt met de deelnemers zijn kennis over alcohol in ijs.

Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022

Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022

Er staan weer nieuwe cursusdata op de agenda van het IJscentrum. Komend najaar staan onder andere cursus ijsbereider, gespecialiseerd ijsbereider en Meesterlijke taarten op het programma. Daarnaast komen er ook weer verschillende specials aan.

Vijf vragen aan Stéfano Zuliani

Vijf vragen aan Stéfano Zuliani

Net voor de lockdown in maart opende Stéfano Zuliani een tweede vestiging van zijn ijssalon Zuliani’s Gelato. Vakblad IJs! sprak hem over de keuzes die dan op je afkomen en de tips die hij heeft voor andere ijsbereiders.