Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Vakblad IJs! - editie 53
In deze editie
L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis
Hidde de Brabander deelt dit recept L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis uit zijn nieuwe boek Glacerie met de lezers van Vakblad IJs! Lees ook het interview met Hidde in Vakblad I...
29 januari 2021
Hidde de Brabander
Sigep 2021: the Expanded Edition
Sigep vindt in 2021 plaats van 15 tot 17 maart en van 18 tot 19 maart. De eerste drie dagen worden een live event, terwijl de laatste 2 dagen digitaal zullen zijn.
29 januari 2021
Stella van Ginkel
IJs in de zomer, oliebollen in de winter
In het laatste nummer van Vakblad IJs van 2020 vertelde Stéfano Zuliani dat hij net voor de eerste lockdown de tweede vestiging van Zuliani’s Gelato opende in Zoetermeer. Bij de keuzes die hij toen...
29 januari 2021
Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Een nieuw jaar dat alle kansen biedt om dingen anders, beter, rustiger, gezelliger, actiever te doen. Ik heb dat gevoel elk jaar maar dit jaar wel in extreme mate. Komt natuurlijk door het afgelope...
29 januari 2021
IJs-webshop is een must
Een jaar geleden waren ze nog maar sporadisch te vinden, ijssalons met een webshop. In de aanloop naar kerst zag je meestal wel een aantal ijssalons online voor de verkoop van ijstaarten en ijs ric...
29 januari 2021
Leon Kees
IJstrends 2021
De algemene foodtrends hebben ook invloed op die per branche. We maken een ronde langs een paar partijen in de ijsbranche over wat trending is voor ijsbereiders in 2021.
3 februari 2021
Stella van Ginkel
Tanja Veenstra
Kansen met ijssalonijs
Graag begin ik met een ieder van jullie het allerbeste toe te wensen voor 2021. Geluk, liefde en vooral gezondheid. Met name dat laatste!
4 februari 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Ieder seizoen zijn eigen smaken
Het nieuwe ijsseizoen staat alweer voor de deur en de eerste voorbereidingen zijn al in volle gang. Naast het standaard assortiment blijft het belangrijk om uw klanten te verrassen met nieuwe smake...
1 april 2021
Laan Heiloo
<<
<
1
2
Vakblad IJs! - editie 53