Mangone introduceert chocoladewijn

ELST – Wijnimporteur Mangone introduceert een nieuwe wijn speciaal voor de winter: ChocoRosso. De afwisseling van rode wijn met een chocoladesmaak en een lichte bubbel zorgt voor een nieuwe beleving. Afgelopen twee weken zijn er meer dan 15.000 flessen verkocht tijdens introductie en staan er ruim 30.000 in behandeling.

Vernieuwend

Het bedrijf achter dit drankje (Mangone) is een jonge wijnimporteur die ook verantwoordelijk was afgelopen zomer voor de ‘blauwe wijn’-hype in Nederland. Het is een jong innovatief bedrijf die zich wilt presenteren om in elk seizoen van het jaar met een vernieuwd product te komen. Drankjes die nog niet bestaan of vernieuwend zijn voor het Nederlandse publiek. "In alle branches spreekt men over innovatie, waarom niet in de wijnwereld? Wij proberen hierbij zeker ook de nieuwe generatie aan te spreken" aldus Mangone, het bedrijf achter de ChocoRosso.

Koud

ChocoRosso is te koop bij verschillende supermarkten, slijteren en winkels in heel Nederland. De wijn kan koud gedronken worden en is glutenvrij.