Hoofdprijs IJsVak-Beurs naar IJssalon Heinink

5 april 2016

UDEN –  Job Wissink of Geerdink van IJssalon Heinink in Enschede is de winnaar geworden van de scooter: de hoofdprijs van de stempelkaartactie tijdens de IJsVak-Beurs. Dat heeft de Vereniging van IJsbereiders (VAIJ), initiator van de actie, bekendgemaakt. Bezoekers van IJsVak-Beurs konden met een stempelkaart langs de stands gaan. Een volle stempelkaart betekende kans op één van de prijzen, waaronder een scooter die ter beschikking is gesteld door de VAIJ. Het voertuig wordt binnenkort bij Heinink afgeleverd.

IJsbekers

Annelies Wichink van ijssalon Tiesimo in  Zaltbommel wint 10.000 ijsbekers met eigen bedrukking. Aukje Weijs van IJssalon Cadore in Aalsmeer legt beslag op het Progrestaart-pakket . Deze beide prijzen zijn beschikbaar gesteld door ForIce/Delital Foodservice. Twee dozen Perfecto-koffiebonen en twee dozen ijsbekers, beide van HSB Haaften, zijn gewonnen door Paolo Provitina van ijssalon Copasi en Justine Wynbergen van Cremerie Justine in het Belgische Waregem.

Kaneelstokken

Een Torronalba-box met diverse producten als hazelnoten en toppings  van Frezzo, is gewonnen door IJssalon De Singel in Enschede.  Een gratis jaarabonnement op Hygiënecode Online gaat naar Freddy Kegel van Freddy’s IJssalon in Spijkenisse. Marleen Gervink van IJssalon La Venezia in De Lutte ten slotte, wint een blik grote, echte kaneelstokken, beschikbaar gesteld door J.S. Polak.

Altijd op de hoogte blijven?