Demonstraties en workshops tijdens Bakeplus Event

Bakeplus organiseert samen met haar partners op maandag 17 september het Bakeplus Event 2018. Deze dag biedt Bakeplus verschillende demonstraties en workshops aan. Ook krijgen bezoekers de mogelijkheid om met collega-bakkers te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Partners van Bakeplus

Alle deelnemende partners van Bakeplus hebben tijdens het event een eigen werkbank. Hier geven ze gedurende de hele dag demonstraties. Er komen veel verschillende thema’s aanbod. Zo zullen er demonstraties zijn over de toepassing van fruffi’s, crème pâtissière en verschillende chocolade decoraties. Ook is er uitgebreid aandacht voor het thema najaar en feestdagen.

De bezoekers kunnen tijdens het event sparen voor Bakeplus Waardecheques en deze bij het vertrek inwisselen voor korting. De Bakeplus partners bieden op 17 september korting op diverse najaarsproducten zoals beignets, oliebollenmix, rozijnen, chocolade decoraties en spijs.

Workshops

Tijdens het Bakeplus Event 2018 worden er drie workshops gegeven. Friso Berghuis van Bakkerij Monitor geeft de workshop ‘Cijfers die het echte verhaal vertellen. John Brouwer geeft de tweede workshop ‘IJstaarten en luxe bolgebak’. En Joep Gommans geeft invulling aan de laatste workshop ‘Bereik nieuwe klanten via bestaande ambassadeurs ‘. Tijdens de workshops is er plaats voor 50 man.

Bakeplus Event

Het Bakeplus Event vindt plaats op maandag 17 september van 14.00 tot 19.00 uur bij NBC Wageningen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van Bakeplus.

Bakeplus is een vooraanstaand leverancier van een bijzonder groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven.

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken. Op de site van Vakblad IJs staat meer informatie over de recepten voor Bananenijs met donker bier variegatoKaneelijs met bosvruchten crumble, of Groen appel-yoghurtijs.