Biologisch ijs bij 't Heusdens IJshuys

Kees van Dijk runt sinds februari 2011 samen met zijn zoon Gijs ’t Heusdens IJshuys aan de Botermarkt 21 in Heusden. In de ijsvitrine is sinds kort extra aandacht voor twee smaken: biologisch mango-ijs en biologisch aardbeienijs, ontwikkeld op basis van de biologische fruitpurees van FruitLife.

. “Beide smaken worden enthousiast ontvangen en met name het biologische mango-ijs levert veel positieve reacties op.”
De ondernemers zijn erg trots op hun ijssalon. Gijs van Dijk: “Van het lekkere chocolaatje in de vorm van een ijsje bij een uitgebreide kop koffie tot aan de prachtige kroonluchters die het eeuwen oude houten plafond sieren - alles klopt. We verwelkomen steeds meer vaste klanten.”

Voor het nieuwe ijsseizoen wordt hard gewerkt aan twee nieuwe mobiele verkooppunten. Zowel in Tilburg (Hotel Central, tegenover Centraal Station) als in Oisterwijk (Boshuis De Venkraai) kan men sinds begin april genieten van het ambachtelijk bereide schepijs van ’t Heusden’s IJshuys. “Tevens krijgen we steeds meer horecazaken als klant die ons ijs op hun menukaart hebben of in een eigen ijsvitrine willen verkopen.” Meer informatie op www.heusdensijshuys.nl.