Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Vakblad IJS_Vipam_VipMagazine

Trends, inspiratie en heerlijke producten; alles samengevat in een VipMagazine voor het najaar. Maar liefst 52 pagina's met uw exclusieve grondstoffen en decoratie voor Herfst, Sinterklaas, Halloween, Kerst en Winter.

In dit magazine staan producten met recepturen van Arthur Tuytel en prachtige beelden waar u als vakman inspiratie van krijgt. Het magazine is online beschikbaar via onze website of vraag een exemplaar op via info@vipam.nl.

Lees ook
Nieuw hoofdkantoor voor Felchlin Zwitserland

Nieuw hoofdkantoor voor Felchlin Zwitserland

Na meer dan 100 jaar, werd in januari 2019 het hoofdkantoor van Max Felchlin AG met de productieruimten en de kantoorfaciliteiten samengevoegd in Ibach-Schwyz. Op deze manier is er een centrale faciliteit ontstaan, waar ruimte is voor zowel medewerkers van productie evenals kantoor, maar waar ook klanten en leveranciers samen komen.

Arthur Tuytel en Vipam geven masterclass

Arthur Tuytel en Vipam geven masterclass

Arthur Tuytel liet tijdens Bakkersvak 2019 op de stand van Vipam de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie kunnen maken. Voor wie meer wilde bood Vipam de mogelijkheid om een masterclass te volgen op het gebied van bonbons, truffels, dessertgebak en tartelettes.

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Bakkersvak ging 10 maart van start in de evenementenhal Gorinchem. Drie dagen boordevol inspiratie, de laatste trends en innovaties, demonstraties en presentaties. Vipam presenteert op Bakkersvak ijs, chocolade en patisserie. Arthur Tuytel, lid van het Nederlands patisserieteam, is aanwezig in de stand en laat de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie...