Vakblad IJs - editie 46

Cover Vakblad IJS 46-2019

In deze editie

  • Kennis en de juiste grondstoffen
  • IJsmaken op de vulkaan
  • Drie dagen ijs op Bakkersvak
  • IJssalon belicht: IJscafé Holland in Uden
  • Luuk Schaper opent zijn eigen winkel
  • IJs van de bakker
  • IJsvak-Wedstrijden: wat zijn de plannen?
  • VOC: IJssalon La Venezia in De Lutte
  • Maak van je nieuwsbrief een bestseller
  • IJssalon belicht: Gelato Queen in Oostkamp

En de rubrieken

  • Nieuws in beeld
  • Column Leon Kees
  • VAIJ Nieuws van de Vereniging
  • Financieel
  • Recept Aardbei rabarber sorbetijs
  • Uit de branche

 

In deze editie
Meer verdieping dankzij het meesterschap

Meer verdieping dankzij het meesterschap

IJs zit in het DNA van banketbakkerszoon Piet Tamminga. Sinds voorjaar 2019 mag hij zich SVH Meesterijsbereider noemen. In Puur Tamminga in Veenendaal combineert hij de verkoop van ijs met pastisserie en chocolade. Duurzaamheid is daarbij de rode draad. De meestertitel geeft hem vleugels. “Ik ben nog meer met het vak bezig.”