Mijn IJssalon verloot 25 ijstaarten voor Moederdag

7 mei 2015

De Moederdagactie die op de Facebook-pagina van de VAIJ, Mijn IJssalon, werd gehouden, is gisteren succesvol gesloten. De campagne, waarbij consumenten kans maakten op een Moederdagijstaart van hún VAIJ-ijssalon, werd woensdag 29 april door de VAIJ gelanceerd op de Facebook-pagina Mijn IJssalon.

Na 24 uur was het campagnebericht al 264 keer gedeeld. In totaal had het bericht binnen een dag een bereik van bijna 25.000 mensen. Op woensdagmiddag 6 mei had het bericht een bereik van meer dan 60.000.

wninaars-moederdagactie-a-1024x597 winnaars-moederdagactie-zb

25 Moederdagijstaarten

Veel ijssalons die zijn aangesloten bij de VAIJ, deelden het actiebericht. Daarmee lieten zij weten dat zij bereid waren een ijstaart beschikbaar te stellen voor een gelukkige winnaar. In totaal kregen 25 ijssalons voldoende stemmen van hun ijsfans, om een taart te kunnen verloten.

De meeste winnaars hebben zich inmiddels gemeld en veel van hen laten weten dolenthousiast te zijn. De ijstaarten worden deze week door de winnaars opgehaald bij de ijssalon waar zij een taart hebben gewonnen. De deelnemende ijsbereiders zullen hier foto's van maken, die de VAIJ verzamelt en te zijner tijd in een fotoalbum op Mijn IJssalon zal plaatsen. Zo zorgt de campagne voor een behoorlijk na-effect.

Lees ook:

Moederdagactie VAIJ nu al succesvol 30 april 2015

VAIJ houdt Moederdagactie 29 april 2015

Altijd op de hoogte blijven?