VAIJ houdt moederdagactie

29 april 2015

Op 10 mei is het Moederdag. De VAIJ start op woensdag 29 april een Like&Winactie op de facebook-pagina Mijn IJssalon waarbij een ijstaart te winnen valt. Dit is de eerste actie op deze facebook-pagina en heeft meerdere doelen:

  • Ervoor zorgen dat consumenten ijs als cadeautje zien, ook met Moederdag. Naast het traditionele ontbijt op bed, komt het verwenmoment later op de dag nog eens terug, met een heerlijke ijstaart waar het hele gezin van kan genieten.
  • Het product ijstaart onder de aandacht brengen.
  • Aandacht voor de VAIJ-ijssalons en IJskaartvanNederland.nl.
  • Fans genereren voor de facebook-pagina www.facebook.com/mijnijssalon, waar de VAIJ-ijssalons op gepromoot worden.

Wat kunnen VAIJ-leden doen om deze actie succesvol te maken?

  • Deel het bericht met het campagnebeeld (zie hieronder). Suggestie voor begeleidende tekst van het gedeelde bericht:

“Bijna Moederdag! Like de pagina Mijn IJssalon en laat weten welke ijssalon jóuw ijssalon is. Misschien win je dan wel een overheerlijke moederdagijstaart van ons!”

 
  • Bijna Moederdag! Wil je je moeder dit jaar extra in het zonnetje zetten? Dat kan met een speciale Moederdagijstaart,...

    Posted by Mijn IJssalon on woensdag 29 april 2015

    Weet dat: de actie delen betekent dat u bereid bent een speciale moederdagijstaart te maken voor een winnaar. Hoe meer ijsbereiders bereid zijn deze actie te delen en dus een ijstaart beschikbaar te stellen, hoe meer ijstaarten we kunnen verloten!

    De prijswinnaars worden op woensdag 6 mei 2015 bekendgemaakt. Voor die tijd neemt de VAIJ contact op met een aantal ijsbereiders die een ijstaart kunnen maken voor Moederdag, om er zeker van te zijn dat ze op tijd klaar staan.

    Altijd op de hoogte blijven?