VAIJ verloot ijswaardebonnen voor Vaderdag

10 juni 2015

Vanaf zondag 14 juni start er een nieuwe campagne op de Facebook-pagina Mijn IJssalon, die beheerd wordt door de Vereniging van Ambachtelijk IJsbereiders (VAIJ). Deze keer draait de campagne om Vaderdag. Donderdag 11 juni vinden bij een ijssalon in het midden van het land de opnames voor het Vaderdag-promotiefilmpje plaats. Het filmpje komt zondag op de Facebook-pagina te staan.

Consumenten die het filmpje delen en laten weten wie hún VAIJ-IJssalon is, maken kans op een cadeaubon ter waarde van 15 euro, te besteden bij de betreffende ijssalon. De winnaars van de cadeaubonnen (aantal is afhankelijk van aantal deelnemende ijssalons / bereik van de Facebookactie), worden op woensdag 17 juni bekendgemaakt. De winnaars hebben ruim een maand de tijd om de cheque in te wisselen voor ijs, waarmee ze zowel hun vaders als zichzelf kunnen trakteren.

Details in VAIJ-nieuwsbrief

IJssalons die mee willen doen aan de actie, kunnen hun mailbox in de gaten houden. Vrijdag 12 juni verschijnt er een VAIJ-nieuwsbrief met alle specificaties van de actie.

   

Altijd op de hoogte blijven?