VAIJ start Facebook-page Mijn IJssalon

22 augustus 2014

WAGENINGEN - De Vereniging voor Ambachtelijk IJsbereiders (VAIJ) heeft een Facebook-pagina gelanceerd die gericht is op de consument. De pagina 'Mijn IJssalon' promoot het vakmanschap van de ambachtelijk ijsbereider en maakt mensen enthousiast om naar de ijssalon te gaan. Ambachtelijk, versgedraaid ijs staat centraal op deze Facebook-fanpage.

Binnen één dag staat de teller op 150 fans. Woensdag werd het eerste bericht gepost, waarbij bezoekers worden voorgesteld aan de drie ijsmakers Ron, Jan en Wil. Ron Holland (IJscafé Holland), Jan Nagelkerke (Bakkerij/IJssalon Nagelkerke) en Wil Koppen (Huupkens IJs) maken deel uit van het VAIJ-bestuur en zullen de vragen van consumenten beantwoorden. Tussendoor wordt de pagina gevuld met leuke weetjes, foto's en nieuwtjes over (ambachtelijk) ijs.

In beheer van VAIJ

Mijn IJssalon is de opvolger/vervanger van Zoek IJssalon, de campagne die voorgaande jaren werd gehouden. Nu de Facebook-page volledig in beheer is van de VAIJ, zal er het gehele jaar op worden bericht en niet alleen tijdens het ijsseizoen. Heeft u als VAIJ-lid ideeën of input voor een bericht op de Facebook-page, stuur dan een bericht via deze pagina.

Meer fans

Mijn IJssalon wil natuurlijk minstens zoveel fans (6.500+) als het succesvolle Zoek IJssalon. Help dus mee door de pagina te delen op uw eigen Facebook-pagina!

Altijd op de hoogte blijven?