Nieuw VAIJ-Moederdagfilmpje + selfie-actie

7 mei 2015

Van de VAIJ verscheen deze week een nieuw Moederdagfilmpje, waarin het verwenmoment centraal staat. Het promofilmpje is geplaatst op de Facebook-pagina van de VAIJ, Mijn IJssalon.

Maak een selfie & win een VVV-bon

Na de succesvolle ijstaartenactie die de VAIJ hield voor Moederdag, volgt nog een actie. Door op Moederdag een selfie te maken in een VAIJ-ijssalon, maken consumenten kans op een VVV-waardebon van 75 euro.

Moederdag vier je bij jouw VAIJ-ijssalon! Trakteer jij mams met Moederdag op een ijsje? Maak er een foto van en laat...

Posted by Mijn IJssalon on woensdag 6 mei 2015

De VAIJ heeft ervoor gekozen om voor een tweede actie rond Moederdag te gaan, omdat veel VAIJ-leden geen ijstaarten maken. En daarom uitgesloten waren van deelname aan de Moederdag-ijstaartenactie. Door deze campagne te delen op Facebook, kunt u er als VAIJ-lid voor zorgen dat de leukste foto's in uw ijssalon worden gemaakt. Er worden in totaal 3 bonnen verloot. De waardecheques zijn door de winnaars af te halen in de ijssalon. De VAIJ zorgt ervoor dat de cadeaubonnen op tijd worden verstuurd.

Op woensdag 13 mei worden de drie winnaars bekendgemaakt. Deel het filmpje dus vanaf Mijn IJssalon!

  • Suggestie voor begeleidende tekst:

'Kom bij ons langs op Moederdag en trakteer je moeder op een ijsje! Maak er een leuke foto van, plaats deze op de pagina Mijn IJssalon en wie weet win je een VVV-waardebon van 75 euro, af te halen in één van de VAIJ-ijssalons. Misschien wel bij ons? Vergeet niet de pagina Mijn IJssalon te liken.'

Altijd op de hoogte blijven?