Najaar centraal op Open Huis Bakeplus

31 augustus 2015

Het jaarlijkse Open Huis van Bakeplus vindt plaats op maandag 14 september in de vestiging aan de Hudsonweg 7 in Venlo. Voor deze dag heeft Bakeplus, in samenwerking met diverse leveranciers voor de ambachtelijke bakkerij- en ijssector, een gevarieerd programma samengesteld. Het Open Huis begint om 13.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Demonstraties

Het programma bestaat uit verschillende demonstraties, waaronder najaarsideeën met chocolade van Callebaut, inspirerende patisserie van FrieslandCampina en Dawn Foods, variaties met voorgebakken breekbrood met het ‘Altijd brood op de plank’-concept, uitgevoerd door het BoulangerieTeam, Meneba en Algist Bruggeman, en een demonstratie met inspirerende en vernieuwende ijssmaken van het ijssteam van Bakeplus. Daarnaast vinden nog diverse andere inspirerende demonstraties plaats.

Netwerken

Naast de demonstraties kunnen bezoekers een netwerk moment met collega’s en leveranciers verwachten, noviteiten en inspiratie opdoen en gebruik maken van speciale Open Huis-kortingen. Bovendien ligt er voor bezoekers een cadeau klaar, belooft Bakeplus.

Altijd op de hoogte blijven?