Nieuws
Maurice Burger beste Nederlander op Coppa d’Oro

Maurice Burger (Manager IJs bij Bakeplus en ijsspecialist) heeft dinsdag in de strijd om de Coppa d’Oro een knappe vierde plaats weten te behalen. De Coppa d’Oro is een vooraanstaande vakwedstrijd voor ijsbereiders, jaarlijks gehouden tijdens de belangrijke ijsvakbeurs MIG (Mostra Internazionale del Gelato).

Met het behalen van de vierde plaats mag Burger zich beste Nederlander noemen. Wij zijn trots dat de vakkennis welke wij in huis hebben is beloond met deze mooie plaats.

Hazelnoot
De wedstrijd bestaat uit het bereiden van een ijssmaak die vooraf is vastgesteld door de organisatie. Dit jaar was het de beurt aan hazelnootijs. Voor deze wedstrijd schrijven zich elk jaar ijsbereiders uit diverse landen als Italië, Duitsland, Oostenrijk, en ook uit Nederland in. Tevens van ver daarbuiten, veelal uitgevlogen Italiaanse ijsberijders met een zaak in dat land.

Mostra Internazionale del Gelato
Vele ijsprofessionals van komen af op de Mostra Internazionale del Gelato, die momenteel in Longarone plaatsvindt. De MIG wordt gezien als het centrum voor de ijssector, op het gebied van machines, halffabrikaten, grondstoffen en interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *