IJsboutique verandert in Frietboutique

5 november 2014

“Terwijl de hoorntjes in winterslaap gaan, ontwaken de puntzakken”, berichten de dames van de IJsboutique in Amsterdam. Zaterdag 8 november opent daarom de Frietboutique aan het Cornelis Schuytplein. Met warme puntzakken vol handgesneden biologische friet.

De kritische speurtocht naar de allerlekkerste aardappel bracht Pebbles en Sammy bij een boer uit het Noorden van het land. Hij teelt honderd procent biologische aardappels die perfect geschikt zijn om als friet te versnijden. De schil zit vol smaak en vitamines en wordt door de dames dus lekker meegesneden.

Ambachtelijke snacks

Ook aan het snackmenu zijn meerdere proefsessies vooraf gegaan. Grote winnaars die worden toegevoegd aan het assortiment zijn de oude kaas-, garnalen-, rund- en kalfskroketten, bitterballen en de alom bekende guilty pleasure: de frikadel.

Winterijs

frietboutique2-300x194

De Frietboutique houdt de lekkerste selectie aan ijssmaken, die betrokken worden van IJssalon Luciano in Wassenaar, en blijft gewoon halve liters ijs verkopen.

Op 8 november viert de Frietboutique zijn komst aan het Cornelis Schuytplein. De opening wordt klassiek gevierd met een groot springkussen, bubbels, proefpuntzakken en muziek. Iedereen is welkom om de nieuwe sfeer te komen proeven.

 

Altijd op de hoogte blijven?