IJsboutique opent aan Cornelis Schuytplein

12 mei 2013

AMSTERDAM - Donderdag 9 mei opende de IJsboutique aan het Cornelis Schuytplein in Amterdam. De twee vrolijke meiden Pebbles en Sammy runnen de ijssalon die dagelijks van 12.00 tot 22.00 uur dagvers ijs biedt, dat betrokken wordt van IJssalon Luciano in Wassenaar.

Na het proeven van honderden smaken stelden de dames samen met Luc Blok het assortiment van de IJsboutique samen. SVH Meesterijsbereider Blok draait het ijs van biologische producten. Zo is het aardbeienijs Hollandse Elsanta-aardbeien en worden voor het vanille-ijs stokken uit Madagaskar gebruikt. Een greep uit het assortiment: IJs van witte chocolade, merengue en hazelnoten, ijs met walnoten en ahornsiroop, champagne-ijs, macaronijs, stroopwafelijs en het aller lekkerste strawberry cheesecake-ijs.

Fris, vrolijk en authentiek

De inrichting van de IJsboutique is een mix van fris, vrolijk en authentiek. Fris door de strakke vloer en witte muren, vrolijk door het speelse logo, de keur aan ijskleuren en de stralende ijskoninginnen en authentiek door de uit Italië overgebrachte ijsvitrines en accessoires. Vanaf donderdag 9 mei kun je bij de IJsboutique terecht voor het lekkerste ijs van Nederland. De officiële, feestelijke opening is op vrijdag 31 mei.

De IJsboutique is nog opzoek naar medewerkers voor in de ijssalon en voor op locatie. Volg de ontwikkelingen op facebook.com/IJsboutique en op Twitter.com/ijsboutique

 

Altijd op de hoogte blijven?