Food- en procesindustrie op Empack

16 december 2013

DEN BOSCH - De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch bieden op 2 en 3 april 2014 weer het podium aan Empack, dé Nederlandse vakbeurs die inspeelt op de toekomst in verpakkingstechnologie,  -materialen en -diensten. Nieuw dit jaar is het Foodplein waar specialisten uit de food- en procesindustrie de mogelijkheid krijgen zich optimaal te presenteren.

Totaaloverzicht

Verschillende bedrijven uit de sector hebben inmiddels interesse getoond om onderdeel te zijn van dit plein. Het Foodplein biedt bezoekers in één oogopslag een totaaloverzicht van de volledige food- en procesindustrie. Met een specifieke campagne via de toonaangevende mediakanalen worden deze professionals geattendeerd op de nieuwe feature. Bezoekers van Empack zijn bijvoorbeeld technische managers, kwaliteitsmanagers, procestechnologen, productiemanagers en foodtechnologen.

Features

Naast het Foodplein zijn er nog vier features: ecoPack, print4Packaging, Caps & Closures Lane en labelTech, bedoeld om vraag en aanbod op de beursvloer gemakkelijk bij elkaar te brengen.

Meer weten?

Meer info: easyFairs, Aukje Bruers: +31 (0)162 408980 / aukje.bruers@easyfairs.com.

Altijd op de hoogte blijven?