Bakkersvak 2013 vertegenwoordigt complete bakkerijsector

26 november 2012

Bakkersvak is een vakbeurs voor de complete bakkerijsector: van grondstoffen en hygiëne tot aan winkelinrichting en verpakkingsmaterialen. Bakkersvak vindt plaats op zondag 10 & maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen.

Voor toeleveranciers is Bakkersvak de enige vakbeurs om de totale bakkerijsector te verleiden aan de slag te gaan met zijn of haar producten. De vakbeurs leeft enorm in de markt, gezien het feit dat de laatste plekjes op de plattegrond op dit moment worden ingevuld. Het totale aanbod op de beursvloer laat zich zien in onder andere grondstoffen, eindproducten, winkelinrichting, verpakkingsmaterialen, (verpakkings)machines, logistiek en hygiëne.

Ook de bezoekers vertegenwoordigen de complete bakkerijsector, zoals de ambachtelijke en industriële brood- & banketbakkerijen, supermarkten met een eigen bakkerij, chocolaterieën, patisserieën, ijsproducenten, eigenaren van ijssalons, horeca en catering. Bakkersvak staat voor een tweedaagse vakbeurs met een gespecialiseerd exposanten aanbod en inspirerende demonstraties, waarbij praktische kennisdeling voorop staat.

Bakkersvak treedt als gastheer op van de verkiezing ‘Leukste bakker van Nederland’ door op zondag 10 maart een podium aan te bieden voor de feestelijke prijsuitreikingen en steunt hiermee de stichting KIKA (Kinderen Kanker Vrij). Klik hier voor meer informatie over de beurs.

Altijd op de hoogte blijven?