Chocolade demo's met Cointreau en Boiron

25 augustus 2014

ZAANDAM - Cointreau en Boiron organiseren op 7 oktober in samenwerking met Beko en Vipam een demonstratiedag met Franse patissier Emmanuel Ryon.

Ryon is voormalig chef van het fameuze Café Pouschkin in Parijs. Hij demonstreert deze middag vier unieke recepten. De demonstratie wordt afgewisseld met een masterclass van Bart de Gans, lid van het Nederlands Patisserieteam. In totaal gaat de deelnemer naar huis met zeven recepten voor de patisserie en chocolaterie.

De demonstratie is een initiatief van Remy/Cointreau en Boiron (fruitpurees). Vipam is verdeler voor Remy/Cointreau en Beko is exclusief leverancier van Boiron fruitpurees. Deelname is 50 euro pp (max 2 personen per bedrijf). U kunt ook korting op deze middag krijgen door de eurokortingsactie op producten van beide merken in de maand vooraf aan deze demo. Voor verdere informatie en inschrijving van deze middag kunt u contact nemen met uw Beko- of Vipam-vertegenwoordiger. Of download het aanmeldingsformulier via www.vipam.nl.

Altijd op de hoogte blijven?