Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
PREMIUM
Ciocco & Gelato floreert in nieuwbouwwijk
Van wijkagent naar ijsbereider. Acht jaar geleden maakte...
Zoete verleiding of zure nasmaak?
Het is weer die tijd van het jaar waarin ondernemers en a...
Macarons, cannoli of koekjesdeeg stimuleren bijverkoop
Wie als ijssalonhouder in de wintermaanden zijn zaak open...
Wie kan een rechtspersoon vertegenwoordigen?
Anders dan een natuurlijk persoon kan een rechtspersoon n...
Pas op met alcoholijsjes
Een nieuwe trend: alcoholijsjes! Maar als je deze gaat pr...
Echtscheiding van een ondernemer
Een echtscheiding gaat niet alleen gepaard met veel emoti...
PREMIUM
‘We houden het ambacht vast’
Van der Poel IJs is een bekende naam in Twente en in ijsb...
PREMIUM
Boek kwaliteitswinst door fine tuning
Tiptoetsen, digitale displays en voorgeprogrammeerde func...
PREMIUM
IJssalon Florence voor vijfde keer ‘IJssalon van het Jaar’
Voor de vijfde keer de titel ‘IJssalon van het Jaar’ beha...
Juiste dosering vloeibare chocolade bij hoorntjesproductie is belangrijk
Bij de productie van de bekende wafelhoorntjes met roomij...
PREMIUM
7 trends ter tafel bij jubileumontbijt Vakblad IJs!
Om te vieren dat Vakblad IJs! 15 jaar bestaat, vond er in...
PREMIUM
Vegan in combinatie met ijs en chocolade
Hoe combineer je als ijsbereider de vegan-trend in ijs én...
<<
<
2
3
4
5
6
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK